17 år och mamma till Valentino.
Jag bloggar om min vardag tillsammans med min älskade pojkvän och våran son Valentino.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2011-02-15 - Nu har jag bestämt mig.
Jag har funderat lite och tänkt att det här håller inte längre. Har varken tid eller lust att blogga längre, i alla fall inte som det ser ut just nu. Ville mest skriva för skrivandets skull men sen så..

2011-02-13 - Lugn och ro.
Det är så tyst här för ovanlighetens skull, haha! Nej men hela familjen Perez har åkt till kyrkan förutom en av Elias bröder då, men han är i andra sidan av lägenheten. Själv sitter jag i köket och..

2011-02-12 - Mobilbloggning!
Hello, just nu sitter jag i vardagsrummet och bloggar från min svägerskas Iphone. :) Det är lite segt för jag är verkligen inte van vid touch (brukar vara lite efter, hehe). Men men, jag kommer..

2011-02-07 - Monday.
Sitter här och gäspar ihjäl mig, är trött som jag vet inte vad. Idag har vi varit hemma hos Nella, det blev inte så himla mycket bilder som vi hade tänkt tror jag men men .. Det var ju såklart roligt..

2011-02-07 - .
Hello, orkar inte skriva något bamseinlägg så ska berätta lite kortfattat vad som hänt i dagarna. Igår var det lördag och trots efter en ganska kass natt så orkade jag ta mig till träningen och träna..

2011-02-04 - What should i do?
Hej hopp! Vet inte vad jag ska göra men är så trött idag igen, har legat i sängen och degat mest hela dagen. Sov kanske 1 timme på dagen och vaknade på halv dåligt humör efter det .. Men nu är det..

2011-02-03 - Tandvärk!
Jag ska skriva ett snabbt inlägg innan jag kryper till kojs, känns som om att jag har sovit alldeles för lite alltså. Jag går upp tidigt och lägger mig sent dock får jag skylla mig själv! Idag har..

2011-02-02 - Trött!
Hela dagen har varit seg och det ända jag har ägnat mig åt är att trösta en grinig unge. Ända sen 07:15 imorse så har han gallskrikit till och från? Tänder på G? Men nu sover han, så det är skönt. Är..

2011-01-30 - Nu är jag nöjd!
Idag har vi hållt på praktiskt taget hela dagen, först så kom kusin Isaac hit som sagt och då kollade vi en stund på Resident evil 4, sen så efter det när min svägerska kom tillbaka efter att ha varit..

2011-01-28 - I brist på fantasi.
Haha, vet inte vad jag ska ha för rubrik. Det har inte blivit mycket till bloggande för min del. Igår orkade jag inte för att vi kom hem ganska sent och jag var ganska trött efter en hel dag med möte..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se