19 år mamma åt Älva-Freja
Mamma åt en tjej som föddes 120907. Hennes namn är Älva-Freja. Ni följer med i vårat underbara liv, med djur och allt som hör till livet som mamma, dessutom ung mamma. Men inte är man sämre mamma för det, bättre kanske om ni frågar mig.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-06-25 - 25 Juni
Nu har Simons 7 veckors semester hunnit börja, de har varit midsommar och sommaren är kallare än någonsin vissa dagar. De är svårt att hinna med bloggen. Jag började på FITCAMP för två veckors sedan,..

2014-06-15 - 2 helger
Att de blir så långt mellan varven.. Förra helgen var vi upp till Bollnäs, då min fina mormor hade sitt 65års kalas. Vi åkte upp på fredag förmiddag, stannade till hos mina föräldrar en snabbis och åt..

2014-06-03 - Mösseberg
I lördags var vi på vår lilla utflykt i Falköping. Vi åkte till jättetrevliga Mösseberg ”djurpark”. De hade fina lekparker och djur. Vädret var kanon och Frejis älskade att vara där. Vi..

2014-06-03 - Shoppa ensam
Igår var Simon ledig. Så vi börja med att åka till Maxi och veckohandla. Åkte hem, packa upp och sen fika jag min absoluta drog, kaffe och Digestive, faktiskt så dricker jag de nu också. När Frejis..

2014-05-30 - Nojjar
Nu har det hunnit gått några dagar igen, men tiden springer verkligen iväg, vem har kommit på 24 timmars dygn? Alldeles för få timmar och ändå under sover jag.. Igår till exempel var vi på Willys..

2014-05-25 - EU-valet!
Idag mina kära ska vi alla rösta för ett bättre EU med mer jobb och mindre bidrag. Jag och flickorna ska strax gå till vallokalen och lägga våran röst på moderaterna och Carl Oskar Bohlin. Jag tycker..

2014-05-22 - Trots
Ibland kommer det ett liten monster i Älva-Frejas snälla kropp, trots-monstret. Både Simon och jag vill inte se henne ledsen och låter henne nästan alltid få som hon vill. Men idag kände jag under..

2014-05-22 - Sommarväder
Igår var jag på BVC för rutinkontroll av Lovisa. Älva- Freja var också med och lika duktig som alltid. Men Lovisa har växt som bara sjutton, hon var nu 55cm lång och vägde 4400. När hon föddes var hon..

2014-05-20 - Meningen med livet är fyra.
. . . Ännu en gång tänker jag försöka dra igång bloggandet. Vill kunna kolla tillbaka i arkivet om några år och läsa om mina barns utveckling. . . Jag har för lite mer än en månad sedan födds en liten..

2013-11-26 - Vecka 19
Tjocksmagen växer, och jag vill verkligen inte bli lika stor som förra gången.. Jag hade så himla mycket vätska i kroppen, mer svullen än en val. Fruktansvärt jobbigt! Har gått upp ca 2-3kg nu och..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2021 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se