-
Josefine heter jag och är 22år gammal. Jag bor i Gävle tillsammans med min pojkvän och våra 2 katter. Till sommaren väntas vårt första barn komma, vilket är något jag gärna skriver om här. Jag pluggar andra året på det Internationella Socionomprogrammet och jobbar extra som personlig assistent.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-10-10 - Fredagar
= hemmadagar för min del :) underbart att få umgås med den här damen.

2014-10-06 - Nya tider
Godmorgon! Jag är på väg till min praktik. Det är min andra vecka och jag ska vara där ända tills januari. Hittils kunde jag inte trivas bättre! Jag lär mig så mycket och tycker det är så roligt.Det..

2014-08-05 - Sommaren 2014
Vilken sommar det blev! Och än är den inte över! Men lite såhär har det sett ut hittils :) Härliga dagar och Stella blir så stor!

2014-06-24 - Härliga dagar
Jag undrar hur många ggr de närmsta veckorna jag kommer nämna hur skönt det är att ha Emil hemma, haha. Men det är ju helt fantastiskt!! Jag njuter till tusen av att få vara med min familj och..

2014-06-23 - Semester och midsommar
Pappan i huset gick på semester förra veckan och det var inte en dag för tidigt :) Hittils har vi mest varit hemma och jag har fått dona med sånt som jag har fått prioritera bort annars men som jag..

2014-06-12 - Svårt att somna
Just nu är jag på bristningsgränsen här känner jag. Jag älskar min dotter över allt annat och hon är världens underbaraste lilla person. Men det finns ett problem och det har egentligen funnits där..

2014-06-04 - (saknar titel)
Att Stella vill sova på mamma hör inte till vanligheten. Så de få ggr de händer njuter jag till max. Underbara älskade unge, för dig gör jag precis allt!

2014-06-01 - Stella 1 år
Förra helgen firade vi ju Stella både lör sön och mån, så det var minst sagt fullt hus här hemma. Stella blev så uppvaktad med fina presenter och mamman i huset höll på baka och fika ihjäl sig tror..

2014-05-23 - Kaos
Det här min bittra sanning idag, såhär ser helt ärligt vårt kök ut i skrivande stund (det ser värre ut på nära håll). Vi ska ha kalas hela helgen och måndagen så förberedelserna är i full gång och hur..

2014-05-21 - Det häftigaste jag vet
Carolina Gynning skrev det här på sin blogg och jag kan inte hålla med mer. Även om jag hade en riktigt jobbig graviditet och förlossning så är jag i efterhand så glad och STOLT att jag gjort det. När..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se