aaaprilmamma
ung blivande mamma, 18 år :)


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (8 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2011-09-04 - aaaprilmamma.blogspot.com
jag orkar helt enkelt inte vänta på att blogg.se skaffar en iphoneapp!ärför hänvisar jag er till min alldeles nya blogg hos blogger! nu har jag däremot drunkat i alla gratisappar som stödjer blogger,..

2011-09-04 - blogg.se app till iphone
nu blir jag faktiskt lite less. Mitt hopp sjunker mer och mer. Läste nyss om en iphone app till blogg.se att den strax är påväg! Läser datumet artikeln är skriven = FEBRUARI iår -.-' Det är detsutom..

2011-09-04 - hej vänner!
åh, jag ser statistiken bara rasar och rasar.. blä! Men inte mycket att göra åt, eller? JAG HAR ETT DILMEMMA!!!! enligt era tips låter ju bloggplatsen bäst - faktiskt. känns bara tråkigt att behöva..

2011-09-02 - Kopparspiral
Hej gott folk! Eller snarare godkväll kanske? ;) ska strax gå och lägga mig, har morgonfodring och utsläpp imornbitti i stallet :) idag har jag varit hos barnmorskan på en väldigt sen efterkontroll,..

2011-09-02 - Byta bloggadress?
Jag vet att jag kände mig mer motiverad till att blogga efter galan men det har ju inte blivit så, snarare tvärtom! Det är ju mestadels för att jag aldrig sitter vid datorn längre och jag kan inte..

2011-08-28 - Väntar på tåååget..
Tja tjaaa! Hur är det med er? Det var ett par sisådär dagar sen! Som ni vet har jag varit i Stockholm den hör helgen, eller ja, jag är i Stockholm! Mitt tåg hem skulle gått för 30 minuter sen men är..

2011-08-20 - Hallooo
Tjatja, läget? Jag är rätt så trött.. Ollie ligger och sover. Bosse jävlas i köket och Tanja sover. Kanske testa o klippa en klo på henne när hon sover?? Idag ska vi på kalas, ollies kusin Alexander..

2011-08-17 - fixat internet?
KANSKE! det var helstört förut idag. Jag var uppkoppla - modemet lyste blått och jag hade tre pluppar. MEN ÄNDÅ FUNKADE DET INTE!!! "sidan kan inte visas" bla bla bla. Så jag ringde bredbandsbolaget..

2011-08-17 - Ung mamma galan!
Tjaaaaa. Sitter på pendeln mot Märsta nu! Ska hoppa av i Solna och byta till en buss som sen tar mig till Bromma! Tanken är att Sophie (tvillingmamma) ska ta upp mig och att vi sedan ska hitta mitt..

2011-08-16 - nya designen
ad tycks!? :D tryck F5 tills den kommer upp om ni inte ser den :) en iphone, en kaffekopp, tidning. Blir det mer likt mig!? näe. Jag personligen tycker designen är SKITsnygg!! en liten grej bara,..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se