Ab imo Pectore
Min vardag som Mamma, Bonusmamma, hästägare, studerande, sambo och hobby fotograf - min tankar och åsikter i både smått och stort, på både gott och ont...


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-10-09 - (saknar titel)
Nu har jag startat på ny kula igen - nu hittar ni mig här Vita Mea In Momnto - Mamma i Nuet. - följer ni med mig på nya äventyr?!Kramisar på er alla

2012-09-04 - Det är tyst i huset...
...endast Cicci är vaken, men hon om någon borde sova nu eftersom Agnes tänker väcka henne minst tre gånger i natt och sen till råga på allt vilja stiga upp i ottan. Tova & Kasper där emot kommer inte..

2012-09-04 - I'm back - again...^^
Det var inte igår inte.  Nu kliar det i mina bloggfingrar igen, har massor att skriva om och har tänkt få ner det på pränt länge och nu känns det som det är dags.Nu sätter ketchupflaskan igång,..

2012-06-12 - Bläää!!
Jädrans sunk dag!!! Ibland blir jag så in i Norden less på allt å alla - maten ska fixas, tvätten ska tvättas, det ska städas, läsas läxor och bytas blöjor. Så ska disken tas om hand, tvätten vikas..

2012-04-25 - Varför!?
Varför i hela helvetet kan inte allt bara få vara bra!?Är det inte det ena är det det andra eller tredje, är så matt, så arg, så besviken, så frustrerad så ledsen!Varför!?

2012-04-17 - Jollyrooms påsktävling!!
Agnes är en av 10 finalister i Jollyrooms fototävling, hjälp oss nu att kamma hem vinsten! Denna gång är det hård konkurrans eftersom det denna gång är många fina bidrag som är väl fotograferade med..

2012-04-16 - Svammel & lite babbel
Det händer så ofantligt mycket här just nu, eller inte. I helgen skulle vi ha varit på bebisdejt i Stockholm men eftersom Agnes inte var frisk fick vi hoppa det, tyvärr. Tur att det kommer fler..

2012-04-12 - Blir så ledsen
Ibland är det tungt, så jävlars tungt!Man ska ställa upp, hjälpa till och fixa och dona offra allt för inget för vad får man tillbaka!? Just ja, inget, inte ett snällt ord, inte en klapp på axeln..

2012-04-12 - Vad är det som går å går...
...men inte går ned ett endaste gram?JAG!Jag påbörjade ju en utmaning i höstas - det sket sig eftersom fokus hamnade på en massa annat så som Agnes njurar, jul och födelsedagar. Nu får det vara nog -..

2012-04-11 - Jo, nä men det gick ju bra...^
Duktiga jag bloggade på så flitigt.Precis som jag lovade, eller not......men seriöst - hur hinner småbarns Mammor blogga så galet mycket?? Jag hinner för tusan knappt pissa - än mindre sitta vid..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se