Aggi - mamma till Emil
En liten mysblogg om vårt liv i Norge. Är ung mamma till lilla Emil -okt '10, och nu har vi har nyss flyttat in i vårt alldeles egna lilla hus.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2013-09-27 - Flyttat:
Ny blogg, ny start: http://fruvinterlykke.blogg.se  :)    

2013-01-30 - Myseftermiddag!
Idag körde jag lite tidigare från jobbet, plockade upp en lite Emil på.dagis som inte direkt jublade över att se sin mamma så tidigt...jahapp. Jaja, han trivs i alla fall och det är ju det vikigaste!..

2013-01-16 - Dejt!
Onsdagar är ju egentligen vår dejtkväll, men idag var vi så gaaalet trötta. Jag har jobbat hela dagen + haft ett dödslångt möte och Dan har suttit i bilen hela dagen + är lite sådär allmänt sliten..

2013-01-11 - ÄNTLIGEN FREDAG!
Äntligen fredag och vi firar in helgen med pizza!! (men alltså från måndag ska vi bli duktiga. jag lovar. för det har vi ju aldrig sagt förr..) Nu sover Emil med magen full av pizza, jag fick äntligen..

2013-01-11 - Vattkoppor
I onsdags var jag hemma med Emils och hans prickar. Vi byggde tågbana, lekte med babyen (dockan) och eftersom han var i finemang form så fuskade vi också lite och smög iväg på Mc Donalds bara han och..

2013-01-11 - Hurra för min älskling!
I tisdags fyllde Dan hela 32 år (men jag är inget för nätmobbning, så det tar vi privat..). Jag & Emil gick upp innan tuppen för att fixa paket, kaka och frukost på sängen till vår favorit. I hela..

2013-01-06 - "Klaaaare"
Emil har verkligen kommit in i en "kan själv"-period. Vad man än försöker hjälpa honom med så säger han "klaaaare". Han klaaarar att skala sin clementine, han klaaarar (nästan) att ta på sig..

2013-01-06 - Pakethav:)
För några dagar sedan damp det ner en lapp om att ett stort paket till Emil kunde hämtas på posten! I megapaketet fanns massa mindre paket från Emils farfar & bonusfarmor, ena faster, och..

2013-01-02 - Tillbaka till vardagen!
Imorse ringde väckarklockan igen. Jaaaaha. Lite småtrist,  och jag var relativt otaggad. Men men. Emil har åtminstone haft en fantastisk dag tillsammans med sin tante och bonuskusin. Har fått flera..

2012-12-31 - "Diiiiin, diiiin"
"Diiiiiin", säger Emil, och pekar på alla bilder på sin fantastiskt söta bonus-kusin Hanna Celin. :) Det kommer nya ord hela tiden, och extra roligt är det ju förstås med namn! För det har han banne..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se