Agnetasandberg
Mitt liv har verkligen vänds upp och ner. Var lyckligt gift (28 år), 2 småbarnsmamma när plötsligt min man (31år) drabbades av den allvarligaste stroke som finns. Jag och barnen sa hejdå och förberedde oss på det värsta men han kämpade och stannade kvar i livet, tack och lov. Det blev en stor förändrig och nu ligger vi i skilsmässa medan han kämpar med att komma tillbaka, bli friskare så försöker vi kämpa med vårat "nya" liv. Inte lätt som ensamstående och allt man gått/går igenom.
Intresserad? Gå in och läs =). När de första inläggen läses ha näsduk i närheten.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-01-02 - 2015
Detta år har nu passerat, i räser fart enligt mig. Som jag skrev tidigare så är det mycket som hänt. De dåliga tar alltid så mycke längre tid på sig att vänja sig med medans de bra slängs man in i och..

2015-12-08 - Ibland är de kämpigt än andra gånger
En gång i tiden var man duktig på att uttrycka sig, att sätta ord på känslor och ting. Just nu är allt bara en röra, allt går bara runt. Det är mycket som hänt den senaste tiden och mycket som händer...

2015-06-13 - Blir irriterad
När allt, eller det mesta börjar flyta på så stöter man alltid på hinder. Varför kan inte allt bli bra. Har en dotter som vi fått "övertala" att fara till sin pappa, jag vet att hon innerst inne vill..

2015-03-16 - Framåt
Varför finner man inga ord att skriva, tycker de är kul att skriva men jobbigt när man inte får fram orden. Det är redan Mars, herregud vad tiden går...känner fortfarande att vi trivs i det liv vi..

2014-12-29 - Tiden rinner iväg
Julen är nu över och fort gick det. Som tur är så är julen ingen stor högtid, man samlas, äter mat och umgås. Det är bara trevligt att kunna samlas nära och kära och känna en gemenskap, men nog hade..

2014-11-29 - Nån gång blir allt bra
Att le är ingen kamp men att kämpa för att le är en utmaning. Att skratta och visa glädje är ett sätt att dölja det som finns. Vill man visa och säga, vill man dölja sanningen? Allt blir bra tillslut..

2014-11-25 - live you're life
Det är just det man försöker att göra. Är så lätt att falla tillbaka i tankar och funderingar men mår man bra av det? Nä bättre att se framåt och får se vad som händer och sker. Vet ju vad som finns..

2014-11-07 - Startar om på nytt!!
Flyttlasset har börjat till Lycksele och det känns faktiskt bra. Vi får ett eget hem och den lilla familjen igen. Vi har varandra och det är allt jag vill. Varit och fixat i barnens rum och det går..

2014-10-11 - nuet
Allt börjar falla på plats, pusselbitarna börjar sakta men säkert komma rätt. Lösningar som känns bra för tillfället är det som körs på. Vet inte riktigt vart jag vill ta vägen men nått måste göras...

2014-09-12 - Framåt
Försöker anpassa oss till det nya livet, det nya livet där det är jag och barnen. Jag vet att vi klarar detta och det har flytit på väldigt bra alltihopa och hoppas det fortsätter så. Visst det är..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se