Angelica - Mamma till Bruce
19 år och mamma till Bruce, läs om mig och min familj! =)


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-09-27 - Säng till Kimberly
Igår hittade jag en jättefin säng på en köp och sälj sida på Facebook, som vi köpte. Den ska slipas ner, och målas om, och sen ska Kimberly få den. Jag hade tänkt måla den vit, men Spagge tyckte att..

2014-09-22 - Plugg och praktik
Och det gick ju bra att blogga.. Haha, nej men jag vet faktist inte vad jag ska skriva om. Så vad tycker ni? :) vecka 41 börjar jag iallafall på min praktik, och det ser jag fram emot väldigt mycket!..

2014-09-14 - Nystart på bloggen
Hej!Jag tänkte försöka mig på att blogga nu igen.Mycket har hänt sedan jag skrev här sist, en hel del faktist.Jag har börjat plugga till undersköterska, just nu på 50 %, men efter dem här kursen..

2013-10-11 - Uppdatering
Ja, lite saker har ju hänt sedan jag skrev sist! Här i veckan bestämde vi oss för att göra om lite här hemma, så vi flyttade ut i vardagsrummet, så ska kimberly få flytta in i vårat gamla rum :) Först..

2013-10-03 - Vikt!
Idag när jag ställde mig på vågen visade den 64 kg! Det betyder att jag har gått ner allt som jag gick upp med kimberly! Det är så skönt, och jag är verkligen stolt över mig själv! Jag har ju inte..

2013-09-27 - Napp
Kimberly har aldrig tyckt om napp. Vi har försökt med det sedan hon kom, testat olika sorter osv, men nej. Ibland har det funkat, men bara några gånger. Nu till saken. Hon kan nästan bara somna om hon..

2013-09-24 - Dopet
Strax innan dopet samlades vi inne i ett litet rum. Det var vi, Hanna och Sara, Edward och Calle, gudföräldrar och musiker. Allt på dopet flöt på väldigt bra, och prästen skojade om att Spagge skulle..

2013-09-23 - Tårtor
Dopet blev verkligen lyckat! Dom här fina tårtorna har Sandra gjort, och jag kunde nog inte bli mer nöjd! :)

2013-09-18 - Pust
Nu sover äntligen barnen! Ingen av dom hade några planer alls på att sova middag idag, men bättre sent än aldrig! Nu tänkte jag njuta av en kopp kaffe, samtidigt som jag plockar med tvätten.. Jag hade..

2013-09-17 - Akuten
Igårkväll vaknade Bruce med nästan 40 grader feber, och fast han fick Alvedon steg febern mera :/ Det blev en vända in till Katrineholm och akuten. Där visade det sig att han har åkt på..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se