Änglaliv, mamma på vift
Fick ett litet mirakel 2 månader för tidigt i februari 2010, och här kan du följa mitt "något förvirrade" mammaliv med barn, sambo, hem och allt annat som hör livet till!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-09-20 - September 2015
Det var ett tag sedan jag skrev här, och det är helt enkelt för att jag inte vet vad jag ska skriva längre, känns inte som jag har något att berätta. Nästan hela september har gått och vardagen har..

2015-08-30 - Sommarens sista suck
Det känns i luften nu att hösten är på ingång. Även om det är varmt i solen blåser det kallt och det är ingen sommarvärme i skuggan längre. Imorgon är sista semesterdagen innan vardagen drar igång..

2015-08-25 - Inskolning
Förra veckan började inskolning för båda barnen på deras nya förskola. LillBus hade längtat och var så glad över att äntligen få börja! De var 5nya barn som skolades in samtidigt och på hans avdelning..

2015-08-06 - Barnrum
Jag lovade ju lite bilder på barnens rum efter att vi gjort om och här kommer dem, dock inte med bästa kvalitén då det är svårt med ljuset när det är milnigt och regnar...Minis rum fick biltema..

2015-08-04 - Lycklig
Just nu går jag runt i någon sorts eufori. Jag skrev på anställningsbeviset för mitt nya jobb idag, och igår sa jag upp mig från mitt nuvarande!! I september börjar jag som personlig assistent åt en..

2015-07-20 - Sommar 2015
Semester, men vad är det med vädret denna sommar?!! Man kan ju bli deprimerad för mindre. Och deprimerad är precis vad jag är, på gränsen till utbränd. Inte pga vädret utan mitt jobb. Jag kom tillbaka..

2015-06-23 - Bloggtorka och renovering
Det har verkligen ekat tomt här och det beror helt enkelt på att jag jobbat alldeles för mycket, samtidigt som min arbetssituation är ohållbar och jag drabbats av ångest. Jag är nu sjukskriven till..

2015-05-15 - Sleepwalking
Det har varit tyst här inne, av flera orsaker. Dels har jag ju börjat jobba igen vilket får mig att må väldigt dåligt. Situationen på jobbet är fruktansvärd just nu och alla vill mer eller mindre..

2015-04-24 - Tillsammans
Vilket väder det har varit i veckan, helt underbart! Vi har varit ute till läggdags och det är fantastiskt att lyssna på fåglarna, se ljuset och se hur det blir grönare ute varje dag! Lillebror ville..

2015-04-18 - Underbara lördag
Vilken dag det har varit! Jag fick sovmorgon imorse och efter frukost gick vi ut i solen och jag började fixa i rabatterna. Något jag längtat efter! Dock hann jag inte så långt för Lillebror ville gå..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se