Anna i radhuset
Jag skriver om mitt liv som mamma, som student och som Anna.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2011-12-20 - Färdig!
Eller så färdig som jag kan bli känner jag. Massa saker jag ännu inte fattar, men det skiter jag i just nu.Ni kanske kan hjälpa mig lite?Nu hittar ni mig alltså här..

2011-12-19 - Flytt
Jag håller på att flytta - till WordPress. När jag började blogga så stod det mellan Blogger och WordPress och Blogger vann. Just för att det verkade vara så..

2011-12-18 - Nyårslöften
Jag funderar ganska mycket nuförtiden på hur jag lever mitt liv, funderar på hur jag skulle vilja ändra saker, sätt och inställningar. Så jag tänker införa nyårslöften. Men kanske inte så mycket stora..

2011-12-18 - Lycka!
Han tog på sig strumpan helt själv. Nu är han så stolt så han nästan spricker.

2011-12-17 - Sambo i ett par timmar
I natt kl 03.45 kom Jakob hem. Dom har gig i Karlstad i kväll och turnébussen släppte av honom hemma innan dom åkte och sov på en parkeringsplats. Strax efter 07 gick vi upp..

2011-12-15 - Avvänjning
Avvänjningen av Pingu har gått superbra och nu verkar han ha en bredare smak vad det gäller barnprogram. Han kollar gärna på Bolibompa och gärna på Bolibompakanalen på min dator.Från att aldrig ha..

2011-12-15 - Paus
Igår när Valdemar somnat så ställde jag mig 40 min på crosstrainern och gjorde lite gummibandsövningar. Sen bäddade jag rent i sängen, satte på duschen så den är uppvärmd, borstade tänderna och satte..

2011-12-14 - Danne & Bleckan
Jag fnös åt webtvprogram när jag såg reklamen för Elsas mode (eller vad det nu hette) och sa att det är bara dåliga program som visas endast på webben, hade dom..

2011-12-14 - Haha!
Jag och min lillebror 2004. Lite drygt ett år utan mamma. Min bror går på gymnasiet och jag jobbar på en restaurang och nattklubb i stan. Har varit tillsammans med Jakob i..

2011-12-13 - Nytänk
Vi ska köpa nya matta till vardagsrummet. När Tage blev sjuk så blev den ju helt förstörd och vi har inte fått till det där med att åka i väg och kika på en ny. Men nu känner vi att det är så himla..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se