Annan och Pricken
En härlig blandning av här och nu och lite djupare tankar om livet som föräldraledig.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2013-01-22 - Tisdag = På ny adress
  Här finns vi nuhttp://mammahelaveckan.blogspot.se/ Mamma hela veckan

2012-12-12 - Bloggen har flyttat... men...
http://mammahelaveckan.blogspot.se/   Min stjärngosse, i egen hög person. Det var dock svårt att görar örelserna till "I ett hus" med en stjärna i ena handen och ett tärnljus i den..

2012-12-01 - Flyttat
 Pst.....Bloggen har flyttat HIT. Följ med om du vill http://mammahelaveckan.blogspot.se/    Idag blev det snowracer med kompisarna. Lilla R var väll måtligt road. Herr O..

2012-11-24 - Ny adress
Bloggen har flyttat till:http://mammahelaveckan.blogspot.se/Följ den enklast med Bloglovin eller Blogkeen Lördag = Tårta 121124Så var lördagen förbi. Lilla R blev firad av fina släkten idag...

2012-11-23 - Fredag = Buzzar
Så var det dax för Lilla R's utlåtande av Nestles "Min frukt". Smak: Mmmmm "slurk"Förpackning: Äääääää "Fumlar och har svårt att få i sig det sista utan hjälp"Tid att äta upp: ca 1minStorlek:..

2012-11-23 - Fredag = Bloggen flyttad
Bloggen har en ny adress! http://mammahelaveckan.blogspot.se/ Fredag = Firad När man fyller år får man välja vilken vagn som kalaståget ska ha. Lilla R valda snabbt den blåa vagnen med..

2012-11-22 - Torsdag = Ny adress!
Just nu bloggar jag på en ny adress!  http://mammahelaveckan.blogspot.se/ Inlägget nedan är en kopia av dagens inlägg där.    Jämförelse Det är svårt att tro att ..

2012-11-22 - Torsdag = NY BLOGG
Då mitt Picsa är fullt (jag kan inte längre lägga in bilder), av någon outgrundlig anledning, så har jag öppnat en ny blogg.  Den hittar ni på adressen nedan. Uppdatera därför alla era short..

2012-11-22 - Torsdag = HURRA
Så var det torsdagen då min yngsta fyller ett helt år. Han är inte riktigt född än, men snart, mycket snart. Och idag ska vi fira. Med paket, ballonger, vimplar och tårta i någon form. För dte är..

2012-11-21 - Onsdag = tillbakablick
För ett år sedan, precis ett år sedan, satt jag på mitt rum på jobb och förberedde mig inför en genomgång för mina kollegor. Jag åt säkert några kolor och drack grönt te. Magen var stooor och det var..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se