Annas fotnoter
I min blogg skriver jag om stort och smått ur mitt liv som förälder, om vardagslyx, shopping, inredning, matlagning och mycket mer.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-02-28 - (saknar titel)
Nu har jag fått meddelande om att efter dryga sex år så är lagringsutrymmet här på min wordpressblogg faktiskt i princip fullt! Jag har bestämt mig för att behålla den här bloggen som mitt arkiv, men..

2017-02-27 - Vecka 8 har jag
Här är en kort sammanfattning av min vecka åtta i bilder. Veckan började med två dagar vab med febrig och hostig liten A. Jag har fått kul post! Jag beställde ett gäng roliga pennor från Tidformera..

2017-02-26 - Att raka en zebra
Jag har för ett litet tag sedan läst ut Att raka en zebra av Håkan Lindgren och tänkte dela med mig av mina tankar kring boken. Handling: Victors värld rasar när hans flickvän lämnar honom efter..

2017-02-24 - Fredagspepp


2017-02-21 - Inför bokrean 2017
I morgon börjar ju som bekant bokrean. Efter att ha tittat igenom årets utbud måste jag säg att det är inte lika mycket som jag vill ha som det brukar vara. Men några böcker kommer jag nog att köpa på..

2017-02-20 - Ensamma tillsammans
Jag har i dagarna läst ut Ensamma tillsammans av Jörgen Löwenfeldt. Jag läste den som e-bok, ett format som jag uppskattar mer och mer eftersom man alltid har en bok med sig i telefonen. Handling:..

2017-02-19 - Vecka 7 har jag
Här är en kort sammanfattning av min vecka i bilder. Vi har haft sportlov och jag tog semester ett par dagar i alla fall för att vara med barnen. I måndags var det vansinnigt fin soluppgång. I tisdags..

2017-02-17 - Fredagspepp


2017-02-16 - Där gryningen dröjer
Jag har i dagarna läst ut Där gryningen dröjer av Anna Lihammer. Detta är den tredje boken i en serie. Jag har inte läst de två första, men fastnade ändå direkt för boken och hade inga problem alls..

2017-02-13 - Vecka 6 har jag
Här är en kort sammanfattning av min vecka i bilder. Jag insåg att det blir allt ljusare på morgonen när jag kommer till jobbet. Härligt! Varje kväll har jag städat hos marsvinen – det har på..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se