Annica Kjellgren
Jag skriver om vardag som handlar om att vara sambo och nybliven mamma till Albin.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-08-17 - Första skoldagen
Idag var dagen kommen Albin skulle börja skolan. Trots att man känner sig förberedd till tusen och känner sig lugn. Så var både jag och Albin nervösa eller mest han, det har han vart hela sommaren...

2016-05-10 - 6år och skolan
HejIkväll har jag och P varit i skolan på föräldrar träff inför skolstart efter sommar. Tänk att vår pojk blivit så stor att han skall börja skolan. Vi fick lite info om skolan och fritids..

2016-05-09 - Helgen-sommar
Hej! Tänkte skriva lite som helgen som bars sprang i väg som alltid. Vi har grejat i trädgården hela helgen. Vi har börjat tomma våran dam på vatten då vi skall lägga igen den. Pga..

2016-05-02 - Stan med A
Idag efter jobbet åkte jag och hämta barnen på dagis. Jag och A skulle till stan och hämta ut hans nya glasögon så vi lämna E hos mormor och åkte. Jag hade även lovat att vi skulle shoppa..

2016-05-01 - 1 maj och koutsläpp
Idag har familjen varit på koutsläpp här i närheten. Och som vanligt var det lika spännande.Efter koutsläppet har vi varit i trädgården hela dagen med städning och grillning. Det är underbart att se..

2015-07-25 - Våran semester.
För ungefär en vecka sen gjorde vi våran första semester i hop och den blev så lyckad. Vi åkte tidigt på torsdag morgon till Kolmården och Bamses värld. Där skulle vi sova på..

2015-07-16 - Åter kommer...
Åter kommer snart och hoppas jag får liv i min blogg. 

2015-04-09 - Vårdag ute.
Vilken härlig dag vi hade i går. Vi kunde inget annat än att vara ute. När det var dags att gå in och göra mat var ingen av barnen sugna på det. Men trötta och hungriga var dom och somnade..

2015-03-27 - Barnmässa
I morgon rullar bilen mot Karlstad och barnmässan. Nu är väntan över ett helt år har jag väntat på att få åka dit. Hur det blir? Vet inte..Spänning på hög nivånNöjd? Besviken? Det får vi se..

2015-02-28 - Pomp de Lux
I torsdags så var jag en vän på pomp de Lux party. Det var mycket man hade spanat in fast blev besviken på en del saker.  Men beställde lite och det blir nog något mer.Det blev två saker till dom..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se