Arpiainen
Jag som bloggar är en mammaledig konstnär och illustratör som älskar pyssel och hantverk. Jag och min man har ett barn och ett annat påväg. Bloggar om livet som förälder samt delar med mig av mina hantverk och pysseltips. Välkommen in!

Ps. bloggen hette tidigare "Villadrömmar"


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2013-02-05 - Virka päron
För att virka dessa enkla päron krävs det att du har grundläggande virk-kunskaper. Har du inte det så finns det en virkskola HÄRBeskrivning:1. Virka 2 lösa maskor. 2. Gå nu tillbaka och virka 8 maskor..

2013-01-30 - Bygglov
Nu har vi äntligen fått vårt efterlängtade bygglov! Efter lång väntan och mycket tålamod så kom det tillslut. Vi visste att bygglovet skulle godkännas men kommunen (vilket verkar gälla alla kommuner)..

2013-01-20 - Lantliv
Idag åkte vi på en liten tur till andra sidan ön, rättare sagt till Gårdby (som ligger ca 15 minuter hemifrån oss). Där finns nämligen Gårdby kafé & lanthandel som verkligen är värt ett besök om..

2013-01-19 - Hallonbladste
Jag har börjat dricka hallonbladste eller avkok kanske jag ska säga eftersom det egentligen inte är ett te. Hallonblad innehåller oxytocin, ett hormon som ska stärka livmodern och hjälpa kroppen att..

2013-01-17 - En mammablogg
Nu blåser förändringens vindar. Efter att det har varit tyst på "husbyggarfronten" i flera månader så är det snart dags för det första spadtaget, just nu väntar vi bara på bygglovet. Enligt vår..

2012-12-18 - Julklappstips
Nu när foglossningen tagit fart ordentligt och det gör ont i princip varje kväll så är den där värmande vetekudden återigen min bästa vän. Foglossning är förresten en liten åkomma som drabbar gravida..

2012-12-17 - Tomten i töväder
Då var det prick en vecka kvar till jul och jag undviker affärerna för att inte dras med i julstressen. Fåken (den där stormen) passerade över oss förra veckan och lämnade efter sig ett..

2012-12-13 - Tillbaka igen!
Nu är jag äntligen tillbaka blad de levande igen efter en extremt utdragen och näst intill outhärdlig dunderförkylning. Man åker väl på det mesta med tredubbel styrka när man är gravid antar jag?! För..

2012-11-29 - Dockmakare
 För någon vecka sedan fick jag för mig att jag skulle göra en docka i sculpey-lera. (liknar cernitlera)Sagt och gjort, efter mycket om och men och lång väntan (måla, torka, lacka, torka,..

2012-11-23 - Nytt i butiken!
Nu finns det lite nytt i butiken, till exempel den här virkade muggvärmaren som håller den där kaffekoppen varm i höst/vinterrusket. Just nu är det lite segt på pysselfronten men snart är det dags för..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se