åskmoln och rosa ludd
Här delar jag med mig av våran familjs vardag.
Familjen består av en 3-åring som delar ut order med samma nyck-fullhet som en galen diktator, en bebis på 7 månader som är väldigt god och glad för det mesta, min sambo och tillika barnens pappa och så mig.
Eftersom jag tycker att det är skönt att höra att andra också kan ha det jobbigt i bland, att man inte är ensam - för det är man inte - alla har sina "ups and downs", skriver jag här utan försköning. Om både rosa ludd och åskmoln. Jag försöker skriva med humor och jag skriver absolut med kärlek för jag älskar var och en i min familj väldigt högt.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2013-11-16 - längesedan sist...
Hej alla trogna som kikar in här utan att få lön för mödan. Stort tack till er!! Verkligen!..

2013-10-13 - Rollekar med Storasyster
 ..

2013-10-09 - symöte, andnöd och akutbesök
I går kväll var jag på "symöte". En nystartad tradition med några tjejkompisar att träffas en gång i månaden för lite härligt snack och god mat. Dessutom är en utav oss nybliven 2 barns mamma vilket..

2013-10-05 - on hold
Ja, det är vad den här bloggen är på just nu. Och jag ber om ursäkt för det. Anledningen till att det inte blivit några inlägg den senaste veckan är för att jag helt enkelt är så trött, slutkörd, less..

2013-09-27 - fredagkväll a la husmoder
Efter kvällens nattning av Storasyster gav jag mig i kast med de 2,5 kilo köttfärs som låg i kylen och bara väntade på att bli omhändertagen. Kålpudding och köttbullar med tillhörande sås tillagades...

2013-09-23 - släktkalas - check
I går hade vi släktkalas till våran nyblivna 4-åring. Det var betydligt lugnare än på lördagen för1; endast kaffe, tårta och dopp serverades. (För visso blev det även korv och bröd till middag för de..

2013-09-21 - barnkalas - check
Då var Storasysters barnkalas avklarat.7 stycken 4-5 åringar plus en 1,5 åring i 3 timmar. Vi är helt slut men allt gick hur bra som helst. Inga sura miner, inga slagsmål, ingen som gjorde sig illa..

2013-09-20 - en lättnad
Alla inbjudna till Storasysters kalas kommer förutom de som är sjuka. Och jag som oroade mig så för att ingen skulle vilja komma.

2013-09-18 - Likt förrädaren Jussi är nu också jag märkt med..
Ja, jag överdrev kanske en smula nu och ja, jag har kanske sett Bröderna Lejonhjärta lite för mycket det senaste (jag minns att jag tyckte den var lite otäck när jag var liten men faktum är att min..

2013-09-17 - sjuka och kalasförberedelser
Just nu laddar vi för 4-års kalas hela helgen lång. Och vi laddar med...en sjuk Lilleman! Nu är han i alla fall på bättringsvägen så det ska nog gå vägen. I år är första gången som Storasyster bjudit..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se