Average Eve
En ny bloggare som inte riktigt vet vilket ben att stå på. Vill skriva om träning och hälsa, men det blir allt möjligt än så länge, politik, ridning, familj.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (5 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-04-26 - Vad händer i mitt (vårt) liv nu då?
Jag tycker inte man gör annat än åker till och från jobbet på något sätt. Det känns som om man alltid sitter på den där tunnelbanan. Men jag antar jag är en stund på jobbet också. Dagarna går fort på..

2012-03-28 - Lill-lördag
Har just kommit hem från jobbet. Det känns bra, klockan är 21.37 och jag har precis hunnit sätta mig ner en stund. Jag slutade jobbet klockan 20.00 ikväll, tog sen en uppfriskande promenad till..

2012-03-21 - Gårkvällens resultat
Äntligen är gips-fötterna inramade och vips har eleni fått en fin tavla! (Och målade tecknad figur med vattenfärg.)

2012-03-20 - Administrativa Siwa
Idag har det varit massor att göra på jobbet. Och de olika uppgifterna har varit lite komplicerade och jag har behövt jobba lite extra känns det som. Dessutom har jag idag tittat lite på..

2012-03-18 - Hej och hå!
Nu har det gått så lång tid sedan sist! Det är fullt ös där jag och Eric försöker få tiden att gå ihop. Den enda gången jag hinner med något kreativt är på tunnelbanan, så se på några av mina skisser!..

2012-02-23 - Dagens kreativa uppgift
Idag har jag gjort något helt annat- jag har börjat skriva på en bok, kul va?! Det kan ju verka lite desperat kanske att prova alla möjliga sysslor. Och det ska jag säga er att det är helt rätt..

2012-02-22 - Teknikens under!
Och inte nog med att jag lyckats ordna så att texten faktiskt syns på mina blogginlägg, så har jag även ordnat så att alla som vill nu kan skriva kommentarer till mina inlägg. Så nu hoppas jag att jag..

2012-02-22 - Ingen text
Det är något lurt med bloggen! Det verkar som att texten försvinner när jag lägger in bilder i inlägget- och det är ju inte bra. Jag vill ju dela med mig av mitt superspännande liv!!!Vilken tur, jag..

2012-02-09 - Tecknade figurer och dylikt
Jag vet inte riktigt vad de kan användas till men jag gillar dem och tror jag kan skapa något med mina figurer. Förslag?

2012-02-09 - Flitens penna...
Jag har tidigare ägnat mig åt att 'i smyg' snabbt teckna av medpassagerare i t-banan. I morse återupptog jag min vana och nedan visar jag mina första skisser. Feedback? Ja gärna!Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se