Barn i Malmö
Buskul Guide till Malmös Bästa för Dig med Kids!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-06-22 - Dags för flytt!
Eftersom blogg.se har råkat ut för diverse missöden och ingen blogg är längre rankad hos Google så flyttar jag bloggen för gott till Blogspot. Alla inlägg är flyttade, layouten är på väg att..

2012-06-12 - FunkyKids
Forum i Malmö anordnar under terminstid danskurser för barn från 2 år. De minsta barnen (2-3 år) dansar tillsammans med mamma/pappa/morföräldrar, de äldre barnen går kursen själva. De äldre barnen har..

2012-05-29 - Slottsholmen med Malmöhus slott
När vinden blåser för fullt i Malmö och all utomhusaktivitet är mer plåga än nöje, då passar vi på att besöka Malmös slott. Här finns lite av varje för både unga och gamla...

2012-03-28 - Cirkus Brazil Jack
När jag var liten tog min mamma mig till cirkus varje år! Det var verkligen något jag alltid såg fram emot! Så när cirkusen kom till stan den här våren tog jag min lille pojke dit för första gången!..

2012-03-27 - Djungellekplatsen
Nu när vårens första tecken har börjat dyka upp, kan vi äntligen träffas ute med andra småbarnsföräldrar så får vi mer luft och mindre stök hemma! Vi har aldrig varit på Djungellekplatsen i..

2012-03-27 - Busfabriken
Malmös senaste tillskott av lekländer är Busfabriken (f.d. Skattkammarön) och ligger en bit ifrån Jägersro Center. Hit åker du helst bil eller är beredd att ta en promenad från närmaste..

2012-02-06 - The Little Gym
Jag har under senare tiden blivit fullmatad med råd om att barn behöver motion och att alla barn bör gå i barngympa. Jag tar detta dock med en nypa salt, tycker att ett förskolebarn leker så pass..

2012-01-05 - Leo's Lekland
Lekländerna i Malmö verkar växa som svampar under hösten! Under hösten 2011 har vi fått inte mindre än 2 lekländer här i Malmö

2011-10-14 - Ystads djurpark
En av de sista vackra höstdagarna besöker vi Ystads Djurpark. Jag har länge velat komma hit och nu slår jag och barnen slag i saken. Ystads Djurpark ligger en dryg halvtimmes körväg från Malmö. Den..

2011-10-11 - Rörelselekplatsen
Har du en liten klätterapa som dessutom är galen I att springa och skutta så ska du definitivt ta honom eller henne till Rörelselekplatsen. Det är en av Malmös fina temalekplatser och ligger i..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se