Bea - 20 år och mamma
Läs om mitt liv som en relativt ung mamma till en son född 7/12 - 2012, som heter Neo. Vi bor tillsammans med Neos pappa, Tobias och lever lyckligt tillsammans.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-04-28 - Färger...
åh <3 Jag gjorde ett litet kollage på inredningssaker jag är sjukt sugen på, när man inte får lägga pengar på sådant kan man iallafall leka i photoshop och drömma sig bort. Idag är jag så..

2014-03-17 - Färgbomb
Är det något jag har dille på just nu så är det färger, jag vill ha färg överallt. Neos garderob är väldigt färgglad,jag har svårt för den enligt mig tråkiga stilen på barnkläder och barnrum i..

2014-03-08 - När man helt enkelt inte har tid.
De senaste månaderna så har inte bloggen varit prioritet nummer ett, jag pluggar hundra procent och Neo är bara på förskolan fem timmar, tre dagar i veckan, så jag hinner inte riktigt med allt. Det..

2014-02-16 - Lite smått kaotiskt
Rubriken stämmer in ganska bra på hur mitt liv ser ut just nu. Kaos, dygnet runt. Jag kan tyvärr inte berätta för er alla vad det är som pågår, det enda jag kan säga att det just nu är lite..

2014-02-10 - Här flyter livet på
Mammaledigheten är över sen länge men eftersom jag läser på distans så får vi fortfarande väldigt mycket tid tillsammans, just i skrivande stund så sitter jag på golvet i Neos rum och leker massor med..

2014-01-29 - Då försöker vi igen
Nu har jag precis kommit hem efter att ha lämnat lilla fisen på förskolan igen efter alla sjukdagar. Vi hade en bra och lugn morgon, utan allt för mycket skrik vid påklädningen (som inte är allt för..

2014-01-28 - Ingen mjukstart direkt
Det är lite tråkigt för trots att det har funkat superbra på förskolan så har Neo behövt varit hemma hur länge som helst. Dagis/förskole-bacillerna har tagit ett hårt grepp om Neo och vägrar..

2014-01-17 - Så börjar man få hem en massa bacillusker då..
Fyra dagar på förskolan och hela familjen är förkyld, bra träligt det här.. Imorgon stannar vi hemma och försöker igen på måndag. Känns som att huvudet är fullt med snor och näsa svider och rinner. Fy..

2014-01-16 - Pulkatur
Neo satte sig i sin pulka härinne, så då sa vi "klart att vi ska gå ut gubben!". Sagt och gjort så blev det en liten runda med pulkan. Neo var hur nöjd som helst! 

2014-01-16 - När man gillar barnkläder
Igår efter inskolningen så styrde vi kosan mot Örebro i snöovädret. Tobias körde lugnt och försiktigt, det är jag glad för, eftersom det var riktigt halt på sina ställen.Vi åkte först till mega..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se