Beautiful
Ung blivande mamma till en liten pojke!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-06-10 - Orphan
Tänkte återuppta denna blogg igen och se ifall jag kommer hålla fast vid denna. Jag gillar inte att man inte kan blogga ifrån mobilen så bra men det väger upp alla posetiva saker.I alla fall, - Min..

2012-03-14 - Onsdag
Ingen uppdatering igår eftersom jag var ensam med lilleman + att jag var sjukis så att ja, det hände inte så mycket, åkte till konsum med mamma så jag kom ut lite i alla fall köpte ersättning till..

2012-03-12 - Måndag
Väldig sen uppdatering idag men whatever, vi lever.Älsklingen min har just matat lilleman och nu ska väl han nattas förhoppningsvis, så då ska vi också passa på att äta lite granna. Gott. Dagen idag..

2012-03-11 - Hemnet
Igår så var vi på kalas och firade Anton, var mysigt och vi blev bjudna på god mat och tårta. Blev hemskjutsade och väl hemma så såg vi bara på film och myste tillsammans, våran fina familj.

2012-03-10 - Beger mig iväg
Har just tryckt i mig lite lunch tillsammans med min fina älskling och nu väntar vi på att bli upplockade av hans pappa då vi ska åka tillsammans till Hölö där kalaset är. Kommer bli mysigt. Lilleman..

2012-03-09 - Att förlåta dig är som att vilja bli sårad igen
På BVC idag så gick allting jättefint. Lilleman har vuxit och gått upp i vikt. Nu väger han 3100 g och är 52.5 cm lång. Han följer kurvorna jättebra sa hon på BVC. Skönt att höra. Vi ska även dit..

2012-03-09 - Timbaktu
God morgon Har varit vaken sen 7 och ja, jag har inte gjort så mycket bara suttit och tittat på lilleman och lite sånt där man gör som nybliven förälder. Han e så fin. Idag så blir det BVC för vägning..

2012-03-08 - Fallskärm
Äntligen så har lilleman somnat efter att ha vart lite kinkig sen pappa åkte till jobbet, men nu sover han så gott och jag hoppas att han kan göra det en stund nu. Ska väl försöka att se på unga..

2012-03-08 - Reklam
Alltså för i helvete vad jag hatar alla kommentarer om att man ska rösta, följa på bloglovin och sånt skit. Jag är inte intresserad av de, jag följer om jag tycker det är intressan blogg, jag röstar..

2012-03-07 - KYCKLIIING
Lilleman har äntligen somnat så jag passar på att tvätta, äta mig mätt och bara ta det lugnt innan nästa pass kommer då han är vaken. Haha, det ska matas och mysas, o massa annat också för den delen..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2020 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se