Bebbe väntas i November =)
Här kommer du kunna följa mitt liv och graviditet och allt som hör därtill =)
Väntar barn tillsammans med kärleken i mitt liv den 22 November och har en hel del att fixa och trixa med innan det är dags för oss att gå från två till tre =)
Kommer bli mycket spännande och rolig läsning för intresserade hoppas jag =)

Kram


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (3 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-10-03 - Vårt hus då vs nu!
Här kommer före och efter bilder på vårt hus. Mycket jobb ligger bakom, men bra blir det =) Nu är alltså en sida kvar och fyra kvar =/

2014-09-11 - Side 2014
Kan lätt meddela att vi kommer åka tillbaka till detta lilla paradis :) All-inclusive var verkligen toppen. Speciellt nu när vi reste med barn. Bra kommunikation då det gick att ta sig lätt till..

2014-08-13 - Sabato Open Air
Idag rullar vi mot Falun för en helgs festivalande =)Kommer bli så grymt kul!!! Ses på söndag.   Byebye

2014-08-13 - Meandi´s höst kollektion släpps!
Idag släpps Meandi´s nya kollektion. Höst/Vinter 2014 Och det finns så mycket snyggt till både barn och vuxen =) Se bara här: Byebye

2014-08-13 - Höst beställning till Eddie!
Mycket fint finns det i butikerna nu inför hösten. Men eftersom jag själv är säljare åt världen bästa klädföretag Meandi så blir det ju liksom dåligt med shopping åt Eddie i vanliga klädbutiker...

2014-08-12 - KAOS!
Denna dag kommer nog bli ganska stressig om jag känner mig själv rätt! Allt ska hinna bli färdigt inför morgondagens avfärd mot Falun och Sabaton open air! Allt ska packas, husvganen städas och fixas,..

2014-08-11 - Osar tomt!
Mitten på Augusti är en riktigt tung tid ekonomiskt! Semestern har satt sina spår kan man ju lugnt säga =) Tur då att jag i år åkte på en skatte revision som resulterade i att jag fick vänta på min..

2014-08-06 - New nails!
Var till bästa Tina igår och fick nya naglar :) synd att jag snart provat så mycket att det börjar bli svårt att komma på nått nytt! Tycker ju om när det händer något :) Skulle mig aldrig klara av att..

2014-08-04 - Semestern 2014
Då har vi avverkat semestern 2014! och jag lär då säga att det kanske vart den bästa =) Inte ett skit inplanerat utan vi har haft våra tre veckor att göra vad vi velat på! Badat när vi vill, åka till..

2014-07-11 - Nu startar semestern!
Sista jobbdagen nu då och sen går vi på tre veckors härlig semester! Tre veckor låter just nu lite lite men vi har ju rockstad i augusti och sen turkiet i september atts e fram emot sen också! Men nu..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2020 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se