Bebisdags
I bloggen skriver jag, 25 åriga Sandra, om livet som mamma. Min lille prins Emilio föddes 30/4 2013. I bloggen får du ta del av bilder, humor, ärlighet, tips och annat gott och blandat!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-08-29 - 4 år senare


2014-02-19 - Sista update
Nu var det ungefär en vecka sedan jag bloggade sist. Det har känts tomt men väldigt skönt. Vi har haft massa kul för oss, nu när det är sportlov och allt, och visst har det känts märkligt att inte..

2014-02-14 - Paus
Glad alla hjärtans dag på er, hoppas ni som jag får fira den med era kära! Jag tänkte att jag skulle ta en liten paus från bloggandet. Jag har inte riktigt lika mycket tid och lust att skriva längre...

2014-02-13 - Humörsvängningar
När vår lille grabb varit vaken ett tag och börjar bli trött, då har han ordentliga humörsvängningar. Jag kan ta imorse som exempel. Klockan 5 vaknar jag av att lillen bankar mig på kinden med ett..

2014-02-13 - Sånger om barn
Sedan jag blev mamma så har många sånger fått en ny betydelse för mig. Helt plötsligt så handlar ju alla kärlekssånger om BARN! T.ex Tommy Nilssons Öppna din dörr. "Den första gång jag såg på dig och..

2014-02-11 - Klätterapa
Emilio blir mer och mer stabil upp när han står nu. Det var längesen han ramlade från ståendes, han har fått in det här med att sätta sig igen. Men vi är ändå beredda att rycka in när han står upp,..

2014-02-11 - Ny utmaning
Man läser överallt att det är viktigt att ha mål med träningen. Kanske en viss vikt man vill nå, en klädstorlek man vill komma i, en viss styrka man vill orka, en tävling man vill vinna eller en..

2014-02-10 - Vårkänsla
Häromdagen kom jag på mig själv med en sak. När vi varit runt och tittat på förskolor har jag frågat om de är ute mycket, eftersom jag tycker det är bra. Men vi själva nästan aldrig ute med plutten,..

2014-02-10 - 10 månaders kontroll
Imorse fick vi sovmorgon till 20 över 6. Vi var på Lidl när de öppnade. Vi har köpt  en säkerhetsgrind där men saknar en förlängning. Nu när vi såg att de hade barnveckor igen skulle jag köpa en..

2014-02-09 - Kalasfin
Idag var Emilio uppklädd med skjorta och chinos eftersom vi var på kalas hos min kusin. På kalaset fick Emilio leka med sin kompis Lukas, klappa en snäll hund som varken skällde eller slickade (skönt..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se