Bebisväntan
Malmöälskande tös som lämnade stad, vänner och familj för några år i Stockholm med kärleken. Då började en bebis växa i magen.... resten av historien tar sig dag för dag.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-08-03 - Robinsonlivet!
Då var det dags för andra helgen i vildmarken. Denna gången har vi hyrt kanot och är i Immeln vid Kristianstad. Vi har precis slagit läget och hängt saker på tork som fanns i en väska som tog ett..

2019-07-28 - Helgens vlogg!
Nu är vloggen från vårt lilla campingäventyr klar :) Gilla gärna våra vloggar och prenumenera på vår kanal så att ni inte missar något!

2019-07-27 - We goes camping :)
Här kommer vår förberedelsevlogg inför campingresan som vi nu är på väg ut på :) Vi kan väl säga så mycket som att det blir en intressant helg :) Gå in och kika här!https://youtu.be/ONfwQfO5K48

2019-07-26 - Dag 2 i New York!
Som sagt, vi måste bli bättre på att komma ihåg att Vlogga när vi väl bestämmer oss för att göra det :) Här kommer dag 2 från New York i miniformat eftersom vi i Princip missade halva dagen…..

2019-07-25 - Livet på en pinne!
Man får utnyttja de vackra sommarkvällar man får, tv på altanen fungerar bra :)

2019-07-23 - Tisdag!
Oj va snabbt man kom in i vardagen igen :) jag har börjat fila på en vlogg till från nyc som kommer upp i dagarna! Hang in there :)

2019-07-21 - Godmorgon söndag!
Godmorgon! Sista dagen på semestern för mig idag! Herre gud vad dessa veckorna har gått fort! Idag står det mestadels fotboll på schemat då hela familjen ska gå och titta på MFF i eftermiddag! Mysigt..

2019-07-20 - New york baby!
Nu ligger en vlogg från vår resa till New York ute! Ni hittar den här!

2019-07-20 - Whoha!
Jag satte mig idag och kikade genom det jag och Peter filmade från vår resa till New York och tyvärr så filmade vi bara den första dagen och halva dag två. Vi måste verkligen bättra oss i framtiden...

2019-07-19 - Så mycket på gång!
Hej hej! Alltså vi har så mycket kul på gång! Igår var jag och Peter på en liten shoppingrunda som även fortsätter idag. Vi har en liten plan inför nästa helg och om allt går som planerat så kommer..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2020 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se