becks everydaylife
Mor, dotter, syster, fästmö, vän, mat-älskare, inrednings-tokig, kläd-galen.

Lite av vad som finns att se på min blogg!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-04-16 - ny blogg!
nu drar jag vidare till ny adress! ses på http://blogg.loppi.se/everydaylife/!

2012-04-02 - en helg i hjo, del 3
sista bilderna från helgen. en härlig helg med kära familjemedlemmar är aldrig fel. söndagen bjöd på lunch hos gammelmormor och gammelmorfar, fika hos kusinen, en tur nere i hamnen och ett besök på..

2012-04-02 - en helg i hjo, del 2
vilma kör båtlilla båten ska tydligen till englandsigne softar i gungansystrarna lekerdet plockas tussilagomumsig middag, åts med väääldigt god aptitett eller två glas rött fick avsluta..

2012-04-01 - en helg i hjo, del 1
on the roadvi har det bra, vi här bak i bilen...bjussar på myselfframme, springer iväg på bästa loppisen, fina stolar som blev vårabjuds på sill-lunchvilma och mammas kusse fia slänger ihop lite..

2012-03-30 - en helt vanlig fredag, 11,3 grader varmt
idag har vilma äntligen fått tagit ut sin cykel för att göra vägarna osäkra, vi hittade en hjärtformad sten utanför vår dörr bland kullerstenarna. pappa slipade och oljade in vårat soffbord.vi gick..

2012-03-30 - my new obsession
en omelett med fetaost och en sallad, kanske lite skinka om det finns hemma. detta äts till lunch nästan varje dag just nu. yummy yummy yummy I got love in my tummy!

2012-03-28 - lunch-dejt
står just nu och förbereder en enkel laxgryta till lunch. får besök av en höggravid kompis som jag inte sett på flera månader, trots att hon bor typ 5 km bort... man e ju ganska så dålig på att ta..

2012-03-27 - en helt vanlig tisdag, 19,6 grader varmt
yes, jag har blivit besatt av att ta bilder med min nya iphone! det går väl över snart, men tills dess blir det bilder i mängder.idag har vi varit hos mäklaren och skrivit på lite papper, så på onsdag..

2012-03-26 - en helt vanlig måndag
Idag kändes det lite som lugnet efter stormen. Lägenheten är i stort sett färdigfixad och mäklaren har varit här och plåtat. Slit in i det sista och barnen har väl känt sig lite åtsidosatta. Så..

2012-03-24 - några dagar som gått
håller just nu på att fixa iordning det sista i lägenheten innan mäklaren kommer på måndag för att ta bilder. men mellan allt slit så hinner vi med lite lek ute oxå. vilka underbara vår-dagar vi har..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2020 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se