Berndtsson/Lundström
Mycket kärlek med två barn, dotter på tre år och en son på 20 månader. Mycket kladd med två små barn. Mycket roliga citat med två barn och mycket stök, bök och ännu mera kärlek.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-04-04 - Hej då!
När jag och den äkte mannen gifte oss så fick jag frågan här på bloggen vad bloggen ska heta efter giftemåket. Jag minns inte exakt vad jag svarade men det var något i stil med att klart att den ska..

2014-04-03 - Svärmor och gardinerna
När det kommer till gardiner så har jag lärt mig att gilla läget att de hänger ned på golvet. Jag har valt att se det som om ... om... någon i något inredningsprogram någon gång har sagt att det är..

2014-04-02 - Man lär så länge man lever
- Mamma, när jag var fyra år så trodde jag att Mamma Mu kunde cykla på riktigt...

2014-04-01 - Jag ska sy!
Hoppas att ni satt ner för en så stor nyhet är det. Jag är usel på att sy. Ni vet det där klistriga bandet som man får med för att lägga upp de nyinköpta gardinerna från IKEA? Jag får inte riktigt..

2014-03-31 - Panda Lakrits
Har jag kommit till lakritshimlen? Det känns så i min mun. Saltlakrits + saltlakrits + saltlakrits = ytterst glad jag!..

2014-03-30 - Em bortbytt helg
I fredags packade vi upp allt. I går sålde vi kläderna och alla andra prylar. Idag packade vi ihop det som inte sålts. En helg i packandets och fyndandets tecken. Jag har nästan köpt upp två helt nya..

2014-03-28 - Smygkikar på solen
Jag satte mig på mina solglasögon och de var inte alls sugna på att hålla ihop då. Därför smykkikar jag på den. Solen.

2014-03-27 - Barbie, Lego, socker.
Å frökens vägnar tackar jag för alla gratulationer igår. Eftemiddagen och kvällen gick i Lego och Barbies tecken och den nygräddade femåringen gick och lade sig igår kväll nöjd, sockerstinn och..

2014-03-26 - Fröken fyller fem år!
Världens bästa fröken och tillika vår dotter fyller hela fem år idag!!! Vi firar om en stund med jordgubbsgodismarängtårta och presenter och hurrarop! Dagen till ära är det fröken som står för dagens..

2014-03-25 - Sista dagen som fyraåring
Som mamma minns jag hur vattnet gick, värkarbetet som överrumplade mig och hur oförberedd jag var på den extremt långa förslossning vi hade framför oss. Min första. Det var fyra år och..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2020 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se