bondfia
Bondfias bravader, jag har fem barn och är bonde, hur går det ihop?? Ja man får se allt från den humoristiska sidan...


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-05-29 - Varför välja vallhund?
Jag hade en gång hade en gårdshund, schäfer/bordercollie, och han såg ut som en schäfer, jättesnäll, och kunde köra ut djuren från foderbordet! Underbar hund! Lufsade på gården. Men inte i NÄRHETEN så..

2018-04-27 - Förträffliga människor!
Nu är jag faktiskt arg. Arg på er som anser sig vara så mycket förmer än andra. Jag talade med min svärmor om det, och jag sa att; ”En del tycks ha ett så ointressant liv, att de väljer att..

2018-04-16 - En fantastisk förebild
Det var det där med att vara bekväm… (läs lat..)     Om ni läst boken om ”Den lilla röda hönan”, hon som bad katten, råttan och hunden om hjälp att så frön, skörda, mala..

2018-02-19 - Väx upp!
Fembarnsmamman här… Fick höra talas om en familj där det ena syskonet (A) har barn, det andra (B) inte. B vill heller inte ha barn, för B tycker inte om barn. A har en 2-åring, som väsnas..

2018-02-03 - (saknar titel)
Jag hörde idag på radion, om ett dilemma en kvinna hade. Hennes son hade kompisar, som alltid hängde hemma hos dem, flera stycken på samma gång. Det kunde stå fem par stora skor i hallen och hon var..

2018-02-03 - (saknar titel)
Mors Julbrev – ett riktigt skitår! Året började snöigt och vackert, korna släppte vi ut till påsk, vi ökade på med tio Velingabor med kalv. Vår vackre Diesel-Bosse, fick lämna jordelivet, och..

2017-02-20 - (saknar titel)
Trots att jag skickade mitt mail i mitten av december, hade jag inte fått något svar. Det kändes ohållbart! Vi ringde tidningen, och började dra i trådar på alla möjliga ställen. Här är en rörig..

2017-02-20 - (saknar titel)
Trots att jag skickade mitt mail i mitten av december, hade jag inte fått något svar. Det kändes ohållbart! 24 januari 2017 droppades bomben, ett förslag på att lägga ner Kinnarpsskolans högstadium..

2017-02-20 - (saknar titel)
Hur det egentligen började… Jag fick i slutet på 2016 kännedom om, att trots att vi har skolan med de senaste tre årens bästa meritvärde, skolan där flest elever trivs och känner sig sedda, så..

2017-02-20 - (saknar titel)
Hur det egentligen började… Jag fick i slutet på 2016 kännedom om, att trots att vi har skolan med de senaste tre årens bästa meritvärde, skolan där flest elever trivs och känner sig sedda, så..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se