Bubbelmorsan
Följ mig/oss på vår resa i vardagen och andra tokigheter i vårt liv som är lååång ifrån perfekt, men jäkligt kul alltsom oftast! Känner jag mig själv rätt kommer den att bli brutalt ärlig... Musik, mode, skvaller, tankar...en salig mix av olika saker läser ni om i min blogg. Och bara så ni vet..jag är skolad i 90-talets IRONISKOLA (gick ut med högsta betyg)...så ta inte allt jag säger fööör allvarligt, okej!!? Just nu är jag mammaledig med en underbar tjej, Elin 6 månader ( född feb-11), så det kan bli en del barnprat:-)


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (3 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-06-03 - Bloggmingel
Halloj!Då har man varit på Mammabloggdate! Vilket härligt gäng det var! Desirée hade fixat ett helt fantastiskt bra anordnat event med sponsorer i massor! Tack för det!Massor av goa..

2012-06-01 - Inte var dag...
Hörrni... Inte helt normalt att springa på 3 lösa elefanter en fredag lunch???Helt sjukt, men spännande:). Undra vad det blir för djur imorgon?;) Over&Out från mig!..

2012-06-01 - Gösta petter...
Jaaaaaaa, ja vet, det var sjukt länge sen jag bloggade! Tråkigt men sant! Jag tappade sugen helt , och har inte riktigt fått tillbaka stinget igen! MEN!! Imorgon hoppas jag att jag ska få tillbaka..

2012-04-04 - Vilken jäkla fest!!!
Då har man äntligen haft den där 40-årsfesten! Tänka att man när man var 20 på allvar trodde att man var jäkligt nära döden vid 35...haha! Det var inte direkt några döingar som dansade loss på min..

2012-03-17 - Vilka dagar!!
Men herreguuud vilket vackert land vi lever i!! Vi har njutit till fullo! Igår var det skoter med fika... På hemvägen lyckades jag välta min skoter inte en, inte två, inte tre utan FYRA gånger...!!!..

2012-03-16 - Inte så jobbig utsikt!!
Vilken dag!! Nu har molnen kommit men tidigare var det magiskt i solen! Rapport kommer snart om vår stapats på skoter....- Over&Out från mig! KRAM

2012-03-15 - Äntligen framme!
Äntligen framme i djupaste skogarna i Norrland! Heeelt fantastiskt ställe.. Å ändå har vi bara sett det i mörker:) imorgon blir det fler bilder:)- Over&Out från mig! KRAM

2012-03-15 - (saknar titel)
Då var det dags igen!! Nu flyger vi till fjällen! Östersund here we come! over&out från migLocation:Flygplatsvägen,,Sverige

2012-03-13 - Bloggmingel, FUERTEVENTURA och kulboken!!
Men hallååååååå....minns ni mig?...jodå, jag lever, men har varit EXTREMT blogg-lat! Solly kompisar..ska bättra mig!Familjen har dessutom en ny kamera sen igår så nu jäklar ska det väl kunna bli bra..

2012-02-23 - Nu så.. Bloggdags
Back to life:) Nu har vi varit friska sen i söndags... Praise the lord;)!! Härligt! Denna vecka har vi haft fullt upp med motion, fikor, matlagning, shopping mm mm! Men jag har ju inte bloggat på..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se