Bullibeckiis
18 årig tjej, gravid i vecka 17.
Går sista året på gymnasium och bor tillsammans med mitt livskärlek. Tillsammans har vi två hundar. Läs om mitt stressiga liv, att vara gravid, gå i skolan, sköta ett hem och 2 hundar.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-03-29 - 29 Mars
En uppdatering om hur livet ser ut efter 2,5 år på språng. Jag skrev sist med er den 23 september, ingen juni hade kommit ännu, det skulle dröja ytterligare fyra långa dagar innan hon valde att komma..

2015-09-23 - 23 september
Fortfarande ingenting. Hon trivs bra där inne. Idag har jag känt mig väldigt trött och väldigt hungrig, har sovit middag i två timmar nu och ska snart äta, jag undrar om det kan vara ett tecken på att..

2015-09-22 - 22 september
Idag är dagen med det stora D:et. Idag är lillasyster beräknad att titta ut men än så länge verkar hon trivas bra i min mage. Jag känner verkligen ingenting förutom att jag har lite mensvärk till och..

2015-09-11 - 11 september
Om det ens är någon ide att uppdatera här längre? Nej jag vet inte. Ibland saknar jag att skriva men inte tillräckligt mycket tyvärr, det händer liksom inget spännande. Dagarna rullar på som alltid...

2015-04-27 - Kärt återseende
Det var ett bra tag sen jag skrev här. Funderar ibland om jag ska börja skriva lite oftare men tanken försvinner bort väldigt fort, men nu sitter jag här. Uttråkad med ingenting att göra, eller jag..

2015-01-25 - Resultat
Ja jag vägde mig ju i fredags efter en vecka med ny diet. Vågen visade minus 1.1 kilo. En del i mig vart lite besviken att det inte blev mer än så men en annan del känner ändå att det var okej, det..

2015-01-21 - Dags för ny säng
Jag funderar på att köpa den här sängen till Nivea när hon fyller två. Hon är ju alldeles för stor för sin säng och tycker inte alls om det längre så det är på tiden att vi uppgraderar oss lite. Jag..

2015-01-20 - Gulligaste byxorna
Jag kunde inte hålla mig ifrån dessa underbara byxor längre! Jag har suktat efter dom så länge nu. Nivea kommer bli så bedårande i dom :)

2015-01-20 - Slutet på dag fem
Dagarna rullar på och nu är vi i slutet av dag fem, jag är så ivrig inför vägningen på fredag. Jag hoppas verkligen att det gett lite resultat nu, för jag har verkligen kämpat! Om det ger ett bra..

2015-01-17 - Dag två
Första dagen med den nya kosten är avklarad och idag är nummer två. Började dagen med en stadig frukost, har cyklat på crosstrainern i 20 minuter och tagit en promenad på en timme. Nu blir det..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2020 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se