Bumeblebeezz
Jag är en norrlandstjej på 32 år. Mamma till värdens finaste prinsessa. Sambo med älsklingen sen 15 år tillbaka. Bor i ett stort grönt hus. Har en mysig liten katt-tant. Jag skriver om allt som faller mej in, det jag gör eller inte gör, mitt liv helt enkelt.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2011-08-20 - Ny blogg
Med lite eftertanke och funderationer har jag bestämt mej för att byta blogg. Det största skälet är att det inte går att blogga tillfredsställnde via Ipad, inte heller via min Iphone där det kostar..

2011-08-04 - Sen semestermiddag!  Som vanligt så blir d...
Sen semestermiddag! Som vanligt så blir det sen middag här på Linjevägen. Vi har ju införskaffat oss en gasolgrill. Premiärgrillade igår med mina kusiner och idag kör jag och Markus grillning igen...

2011-07-28 - Spanar från hammocken! Medan de andra gril...
Spanar från hammocken! Medan de andra grillar så ligger jag och slappar i hammocken. Jag gjorde i ordning en morotstzatziki se tog jag ledigt. Vi bestämde oss att stanna kvar i Sörfors. Det är så..

2011-07-27 - Magen Vecka 29.
Magen Vecka 29.

2011-07-27 - Sommar fin på naglarna.  Har hunnit med li...
Sommar fin på naglarna. Har hunnit med lite lyx idag. Först en frukost ute på altanen, därefter lite solning en stund innan jag åkte in till stan för att fixa till mina naglar. Handlade lite..

2011-07-24 - Ingen ordning på bloggen när jag mobilblog...
Ingen ordning på bloggen när jag mobilbloggar verkar det som. Skulle lägga upp en liten film på karusellen men det fungerade inte. Bjuder på en annan bild från lekparken istället.

2011-07-24 - SMS-inlägg


2011-07-24 - Elicia åker trampkarusell på lekparken inn...
Elicia åker trampkarusell på lekparken inne på centrum i Övik. Lilla Ronja är på väg att springa rakt in i karusellen när jag säger stopp stopp åt Elicia. Tänk om det hade funnits en sådan här lekpark..

2011-07-20 - E jag smartast eller? I sanden kan man ju ...
E jag smartast eller? I sanden kan man ju gräva ett hål i marken så jag kan ligga på magen och sola!! Såååå otroligt skönt att kunna ligga på mage, har ju inte gjort det på flera månader!! Me like..

2011-07-20 - Strandhäng!                               ...
Strandhäng! Det är sååå härligt med semester! Vi badar och solar på Gullviks Havsbad. Elicia leker med flickan som bor i husvagnen bredvid. De fångar spigg för fulla muggar!!Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se