Bummiboll
En blogg om mitt nya liv som mamma till Maja!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (5 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2011-05-23 - oj oj.
I lördags blev Maja 2månader. Idag är hon 9 veckor gammal. Tiden går så sjukt fort. Hon har börjat med storlek 2 blöjorna, det gjorde hon för 2 veckor sedan. Nu har hon gått från prematur-blöjorna,..

2011-05-09 - Guds gåva till bebis-föräldrar.
Baby Björn Bärsele. Behöver jag säga mer??? Babybjörnselen måste vara Guds gåva till spädbarnsföräldrar. Vilken uppfinning! Den som kom på den måste vara så smart, inte riktigt lika smart som Herr..

2011-05-06 - BF
(I denna bemärkelse BarnFritt inte BakFull.) Första gången sedan vi kom hem från sjukhuset som jag är ensam hemma. Jag har varit i väg själv och handlat och grejjat ett par gånger, men jag har aldrig..

2011-05-02 - Bajs & BVC
Nu har vi inte skrivit på länge. Maja och jag har haft fullt upp med att vara mamma och barn. Idag var vi hur som helst på BVC på 1månads läkarkontroll. Allt gick jättebra, vi har en fin bebis sa..

2011-04-26 - Herr Google.
Herr Google är min bästa vän. Han har alltid svar på exakt allt. När man känner sig lite förvirrad och behöver rådfråga någon fort, ja då finns han där. Sen om hans svar alltid är rätt och riktigt kan..

2011-04-23 - GLAD PÅSK
En riktig hit det där med fräknar på en nyfödd bebis. Tack och lov inga tanter som kollade in i vagnen på vägen till påsklunchen. Dock mår Maja bättre än aldrig förr och verkar inte ha fått några..

2011-04-23 - Långfredag - en väldigt lång fredag.
Idag blev vi överrösta med paket ifrån tant Sanna som var hemma en sväng i från Oslo och passade på att lysa upp vår tillvaro med ett besök. Broder John var givetvis också med, han fastade precis som..

2011-04-21 - Storfirande med gudmor
Idag fick vi brev från skatteverket, så nu är det officiellt. Från och med idag heter Bummiboll inte Bummiboll längre. Nu är det Maja Birgit Helena Bergkvist som gäller. Mycket att fira, första..

2011-04-21 - 1 månad
IDAG BLIR MAJA 1 MÅNAD GAMMAL. HERREGUD VAD FORT TIDEN GÅR! DETTA SKALL GIVETVIS FIRAS STORSLAGET IDAG. TÅRTA OCH BALLONGER HELST. JA MAJA FÅR VÄL NÖJA SIG MED BRÖSTMJÖLK, MEN DET ÄR JU INTE FYSKAM..

2011-04-21 - Pampers vs. Libero
Nu ska jag ta med er in i blöjdjungeln. Hittills är jag bekant med Libero och Pampers. I början använde vi Libero, ja tyckte dom var jättebra. Sen provade ja Pampers, de är så mjuka. Helt fantastiskt...Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se