Burkmatsmamman
Här har ni Burkmatsmamman - utan en tanke på att frosta av frysen. (Eller dammsuga bakom spisen.) (Eller putsa alla vårskorna.)


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-03-26 - Hej alla fans!
Kul att ni saknat mig. Jag älskar er också.

2014-02-02 - När
man har visning och de (förhoppningsvis) potentiella köparna kommer EN HALVTIMME INNAN utsatt tid och man har Europas trasigaste mysbyxor på sig samtidigt som man dammsuger och pattsvetten rinner och..

2014-01-25 - K-k-k-k-k-allt
När vi åkte var det barmark och den mildaste januari på 200 år. (Ok, vet inte om det är EXAKT 200 år men på länge i alla fall.) Och nu. Nu är det fucking ISTID igen. Jag har inte orkat/hunnit/velat..

2014-01-19 - Akut i Sri lanka.
Då har vi provat på att besöka akuten i Sri lanka också. Ska man springa vid poolen? Svar NEJ. Fast till hans försvar så gick han nog mer än sprang egentligen. I alla fall så ramlade lillkillen så..

2014-01-19 - Nej nej nej!
Sista dagen här. Åkahemångest!!

2014-01-18 - Stanna kvar vore också bra.
Fy fläen vad jag inte längtar hem till snön, kylan och mörkret. Jag vill vara kvar! Allt är så bra här, i särklass det bästa landet jag varit i. Vietnam var också trevligt, men hade nackdelen att de..

2014-01-16 - Bytt hostel mot hotell
Första morgonen i Bentota. Och ja, även Bentota är ett paradis men det börjar kännas tjatigt att skriva det. Här bor vi på ett finare hotell än vi gjort tidigare, vi har varmt vatten, balkong och..

2014-01-14 - Muppetshow live!
Vi hamnade visst i Unawatuna, en turistort ganska nara vart forsta stalle Hikkaduwa. Det var sa varmt idag sa vi bestamde oss for att ta tuktuk tillbaka till kusten istallet. Pa vart hotell har det..

2014-01-13 - Röven röven.
Sju timmar i en tuk-tuk sätter sina spår. Min röv känns som ett ända (fniss) stort blåmärke. Efter en låååååång resa till Yala och nationalparken är vi äntligen framme. Eftersom vi ändå hade vägarna..

2014-01-13 - Vidare mot..?
Ja, det vet vi inte riktigt. Det lutar åt inåt landet och sedan nationalparken. Inatt var det zoo utanför vårt rum, en vildhund ylade hela natten och sedan satte aporna igång för att följas av en..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se