By marlees
Fotointresserad mamma med glimten i ögat. Inspiration, recept och betraktelser är ingredienserna i min blogg.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2011-09-02 - Ett nytt liv & Drömutbildningen
Först och främst så vill jag gratulera min bästa vän och hennes familj, till det sötaste lille tillkottet i familjen. Igår fick de sin efterlängtade lille son och är nu tvåbarnsföräldrar. Jag ser fram..

2011-08-29 - Som ord på mina känslor
Tonerna från Mellisa Horn går rakt in i min själ, på något vis. Det är som om hon sätter ord på vad jag känner. Tanken som slår mig, till många utav texterna, är att det lika väl kunde varit jag som..

2011-08-24 - Tomatsoppa
Fräs gul lök och vitlök i olivolja. Tillsätt 400g krossade tomater, ekologiska. Blanda i grönsaksbuljong och kryddor. Puttra ca 20 minuter och tillsätt grädde. Puttra ytterligare en stund innan du..

2011-08-24 - En hyllning till alla ensamstående!
Jag vill bara skriva några rader till alla ensamstående föräldrar där ute. Ned har knappt kunnat träffa sin pappa på ett par månader (varför tänker jag inte gå in närmre på ..men jag vill poängtera..

2011-08-22 - Nytt på små fossingarna
Neds nya, fina höstskor! Han tokgillar dom och vill traska runt i dom mest hela tiden ..de känns rejäla, varma och går finfint att springa i ;)

2011-08-20 - Fika, borra, rita
Det blåser som tusan ute & Nedbus är förkyld. Så idag pysslar vi inomhus. Vi har fikat med nallarna, ritat, borrat, byggt saker, spelat musik, dansat loss och mycket mer. Just nu ligger Ned och vilar..

2011-08-19 - Älskade Ned 2 år
I onsdags, den 17 augusti, fyllde min fantastiska son två år. Jag förstår inte riktigt vad tiden tar vägen ..jag vet bara att jag njuter av att se min lille stjärna växa, utvecklas och lära sig nya..

2011-08-09 - Jag hoppas innerligt
Mina tankar finns hos en person som jag älskar väldigt mycket ..livet kan ta snabba vändningar och det är en tuff tid vi går igenom. Jag hoppas innerligt att allting blir som det ska vara snart. Det..

2011-07-12 - Vilken fantastisk överraskning!
Klockan var runt 19.. Jag skulle precis gå och natta busungen, när det ringde på dörren. Det hör inte direkt till vanligheterna med spontanbesök i detta hemmet, så med lite försiktighet öppnade jag...

2011-07-09 - Sagaform
Nya glasen från Sagaform. Juicy - design by lotta odelius. Jag har tidigare varit lite 'allergisk' mot mönster och färger. Allt ska se lika dant ut, allt skall vara 'perfekt' och matcha. Men jag..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se