Caroline of Malmö
Mammaledig med Isabelle född i maj 2010. Jag bloggar om bebisliv, mode, skönhet och vardagslunken när man är hemma med bebis.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-03-11 - (saknar titel)
Som jag anade så hinner jag inte blogga så mycket som jag önskar. Tiden rusar och dagarna flyter ihop.Det är skillnad på att vara mammaledig den här gången. Känner att jag har ett helt annat nätverk..

2015-02-16 - Vid matbordet
Isabelle har alltid ätit allt. Kött, fisk, de flesta sorters grönsaker, oliver, fetaost, mörk choklad, räkor etc. Sofie har också varit enkel med maten. Från att jag började ge smakportioner har hon..

2015-02-10 - Dreams come true
I över tio år har jag haft en dröm, något som jag skulle vilja göra en dag. Men motivationen, ekonomin, lusten har kanske inte alltid varit där. Inte tillräckligt i alla fall. Konstigt att..

2015-02-04 - Mammamorgon version 2.0
07.00-07.30 Sofie vaknar, dricker välling. Oftast är det mannen som tar henne efter att han har duschat. Jag går upp, sätter på kaffe. Klär på Sofie. Sofie klänger på pappa, kryper efter pappa. Äter..

2015-02-03 - 1 år
  Sofie 1 år idag! Hon har firats med ballonger, tårta och en gunghäst i present! Vår älskade busiga lillasyster. Du är kvicktänkt och förstår saker direkt när man visar dig. Du..

2015-02-02 - Tvåbarnschock?
De första två veckorna med en ny liten familjemedlem var omtumlande och känslorna svallade. Tyckte att jag var mer känslig den här gången. Det kändes som att man inte visste vart man skulle placera..

2015-01-28 - Det var ett tag sedan
När Isabelle var bebis bloggade jag en del och emellanåt går jag in här på bloggen och läser vad vi gjorde om dagarna och hur hon utvecklades. Häromdagen slog det mig att jag inte har skrivit..

2013-08-22 - Kanske...
...men bara kanske, kommer jag att börja blogga igen. Saknar att uttrycka mig i skrift. Det är bra för mitt flöde att skriva, även om jag skriver mycket i mitt jobb. Vet inte vad jag kommer att blogga..

2012-12-29 - Jul 2012
Isabelle fick galet mycket julklappar. Det var Pippis hus, Pippi-figurer, Pippi bok, badskum, bilbana, Hello Kitty klistermärken, kläder till dockan, Blixten pussel, klänning, trosor, badleksaker..

2012-12-19 - Att tävla mot män
När jag var i Norge på julfest med mina kolleger så stod bowling på schemat innan festen drog igång. Mina svenska kolleger och jag kom lite sent till bowlinghallen då vi skulle till hotellet och..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se