Carro - Mamma till Sebastian
Skriver om hur det är att vara ganska ung mamma till min underbara son. Om att balansera livet mellan att vara mamma, sambo och väninna.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-05-14 - Nytt
Hejsan och tack för allt stöd.Jag har startat en ny blogg:carolineorkar.blogg.se där jag skriver ner alla mina tankar om vad som hänt.Kanske inte blir massiv uppdatering och en jävla massa gråt för..

2012-05-12 - Jag reser mig inte igen.
12 maj 2012 är dödens och smärtans dag. Ängeln Sebastian bestämde sig för att bo med alla andra änglar.Jag är så ledsen, arg och alla möjliga känslor och allt är så overkligt. Jag förväntar mig att vi..

2012-05-11 - Bom
Krash, Bom, Blöh. Jag är nu oåterkalleligt död. Okej kanske inte men känner mig som om någon gjort mos av min hjärna.Är så förbannat trött! Jobbade natt 2 inatt och ska jobba sista för denna vecka..

2012-05-10 - Jag överlevde!
Sådär, nyligen vaknat efter att ha sovit efter nattens jobb. Jag måste säga att jag är sjukt impad av dom som jobbar natt på heltid så att säga.Runt 2-3 var jag så trött att jag kunde knappt ta in..

2012-05-09 - Detta blir spännande
Litet problem med småbarn är att man kan inte få någon sovmorgon direkt. Ja, jag är ganska lat men mest har det och göra med att jag ska jobba min första tur inatt! Det är mellan 21-07 så behöver sova..

2012-05-08 - Bra och dåligt 1
DÅLIGT SKITA: Jag är dålig. Det blev pepsi ikväll.B: Jag har sån träningsvärk att jag knappt kan lyfta armarna C: Jag har fått feber för min kropp säger FU! D: Skulle till öppna men så kräktes jag och..

2012-05-07 - Box
Åh helvete vad trött jag blev efter boxpasset! 75 min och jag var trött efter uppvärmningen haha! Konditionen är på top... Not. Men det var jätteroligt och något som verkligen passade mig jättebra!..

2012-05-07 - Träningsmåndag!
Som sagt har motivationen kommit tillbaka så idag jäklar! Lämnade av Sebbe hos hans farmor runt 12 och har hållt igång sen dess. *Först ut en snabbis med jogging 2,5km med Andreas *Sedan en promenad i..

2012-05-06 - Motivation
Det har vart lite upp och ner med allt just nu känner jag. Bloggen har blivit lite lidande för ibland så känner jag bara att jag verkligen inte har något att dela med mig och så tänker man skriva vad..

2012-05-05 - Jag kan vara smart jag också
Såhär är det, ibland bland vissa människor kan jag känna mig som att jag inte är den vassaste kniven i lådan. Men idag hände det något som gjorde mig så himla glad. Jag tog reda på resultatet för..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se