Casa Annika
Bor i Sevilla i södra Spanien. Skriver om Spanien och Portugal, mat och politik, spanskt vardagsliv och förstås om min svenskspanska dotter Disa som föddes sommaren 2014. Den som tittar i arkivet kan läsa om hur det är att vara gravid och föda i Spanien, och om kulturella skillnader i barnuppfostran.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-04-24 - Världsbokdagen, trädgårdsfynd och 3 000..
Världsboksdagen! Visst är den värd att uppmärksammas! Ge en bok till någon man tycker om, kanske? Jag minns när jag brukade få en bok av en kompis varje världsboksdag, det var roligt.I Disas skola..

2021-04-07 - En trädgård växer fram ur björnbärssnåren
Ända sedan vi flyttade till vårt mysiga hus har jag velat sätta igång med trädgården. Men när det akuta flyttröjet var undanröjt insåg jag att trädgården var mig övermäktig. Här handlar det inte om..

2021-04-03 - En lycklig helg


2021-03-29 - Kattpyjamas
Jag sitter i den hemliga skrubben i sovrummet och jobbar, och hör från sängen att Runa vaknar. Jag hör prasslet från täcket när hon rör sig, hör att andetagen låter annorlunda. Jag vet att hon ligger..

2021-03-21 - Flytten och första tiden i nya huset
Hela eftermiddagen tillbringades i Aracena.Tapaslunch på Noria, spontanträff med spansksvenska familjen, efter fikat med dem gjorde jag ärenden, som att hämta det 17,5 kilo tunga bokpaketet från..

2021-03-01 - Februarinjut och flytt
 Vad hände med blogglistan? Jo, jag la av och gick ut och fångade februari själv istället. När jag avslutade mitt vikariat gjorde jag det som jag längtat efter i ett år - började gå. Gick en..

2021-02-08 - #Fångafebruari: Sängbekymmer i coronatider
 Nu  är det bara tre veckor kvar till flytten, och fortfarande ingen lösning i sikte. Var ska vi sova i det nya huset?Vi själva äger en 140-säng. Vi använder den samt en någon mindre säng..

2021-02-07 - #Fånga februari: Dra åt skogen!
Ni kanske minns att jag skrev att det hade flyttat en svenskspansk familj till Aracena, att ett av barnen skulle börja i Jesús skola? Ända edan dess har jag velat träffa dem. Tänkt att Disa ska få..

2021-02-06 - #Fånga februari: Dödstråkigt
 Det tråkigaste som jag har gjort i mitt liv är att ta körkort. Det var så tråkigt att jag inte fattar att jag fick det. Det vi gjorde idag låg på samma tråkskala, även om det var över efter en..

2021-02-05 - #Fånga februari: Sällskapssjuk
Är det något jag inte är, så är det sällskapssjuk. Med kombinationen introvert och ansiktsblind är det jobbigt att träffa folk. Jag längtar enormt mycket till vårt hus, där jag kan stänga dörren mot..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se