Catarinas blogg
Mamma till en liten tjej och sedan har jag tre bonusbarn också.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-12-31 - Årssummering 2020
Årets vardagsförändring Jag bor inte i kollektiv som jag gjorde förra året. Jag bor ensam med mina barn sedan mars. Jag har slutat som area manager och jobbar istället heltid som redovisningsekonom..

2020-12-19 - Tarkettgolv Sondervig
 Jag har färg för att måla de gamla köksdelarna i samma färg som Bodbyn från Ikea.När jag köpte färgen kikade jag även på golv.Visserligen passar golvet till vänster bäst till det grå men jag..

2020-12-12 - Att hänga ikeas köksskåp så högt som möjligt.
 Första skåpet är på plats och därmed kunde jag även packa upp en flyttkartong som innehöll fina iittala glas som jag fått i julklapp och födelsedagspresent genom åren (målbild).Jag skulle ju..

2020-12-11 - Fogat kaklet
 Så efter mycket vånda och nån vecka med sjukt barn satte jag igång med att foga kaklet. Första kvällen blev fogmassan för hård, kanske för att jag hällde i vattnet sist. Eller så tog jag för..

2020-12-03 - JULREA på me&i
Beställer du nu hinner det fram till jul.Hurra för mjuka paket.Fraktfritt på beställningar över 700 kr men alltid billigare frakt via party.meandi.com och partykod.Min partykod är:yk8vhmDå får jag..

2020-11-27 - Note to self
Notering till mig - här är dosan med elkablar.Blir det elproblem så kanske man måste hacka loss de här två bitarna, men jag tar risken för estetikens skull...

2020-11-25 - Kakel runt fläkten
 Nu är kaklet på plats runt spisfläkten och alla svåra bitar är på plats, även runt fönstret. Äntligen. Nu är det nedförsbacke i det här momentet. Bara en enkel vägg kvar men eftersom jag kaklat..

2020-11-15 - Omkakling
 Jag fick helt enkelt komma fram till att det inte blir bra att ha ett 60 cm skåp här. Jag ska köpa mig ett 40 cm skåp istället. Det blir mycket luftigare och finare. De där 60 cm skåpet får väl..

2020-11-06 - Köksfläkten är på plats
 Härligt att öppna dörren och höra surret av fläkten.Det fick bli en ny efter många om och men. Helst hade jag inte bytt då huset visst kräver en alliansfläkt som fungerar ihop med någon annan..

2020-11-04 - Köket - kakling pågår
 Så där, nu har många svåra bitar kakel kommit upp. Elkontakt och lysknapp är utbytta mot nya. Jag hade hjälp av min pappa till att byta kontakterna (utbildad elektriker) och till att skära ut..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se