Charlie och Novas mamm
Jag heter Emma och är 24 år. Jag är mitt uppe i en intensiv med otroligt fantastisk små barns period. Att få vara mamma är helt fantastiskt!

Min lilla familj består av Charlie som är född i sep - 06 och Nova som är född i Nov - 07 och far till barnen är Fredric 26 år. Hos oss bor även en underbar liten chihuahua tjej som heter Donna och två chihuahua/papillon som heter Alfons.

Varmt välkommna!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2011-09-02 - Vi ses på minbebis.com!!!!!!!!!!!
Har bestämt mej för lite förnying då jag bloggat här så himla länge Fortsätter mitt bloggande HÄR! Hoppas ni hänger på :D

2011-08-31 - Onsdag
Hej hopp sent på kvällen!Idag känner jag mej mycke bättre, tokförkyld men inge feber. Hade en kund i morse sen har jag fyndat super fina gammeldagsa hiss gardiner med text, i love! Hänger fint i köket..

2011-08-30 - Glitter!
Blå glitter naglar gjorde jag igår med massa dekor :) klicka på bilderna för att se dom i större format.Ursch idag har jag mått riktigt pyton! Har ätit Alvedon i 3 dagar då jag känt nej väldigt..

2011-08-30 - Bebisen och mamma v 31
Stämmer väldigt bra! Sover otroligt dåligt just nu, är jag inte kissnödig och vaknar på grund av det så har jag ont i fogarna som jag vaknar av när jag rör mej. Svårt att hitta en bra sovställning och..

2011-08-30 - Fixa
Igår köpte jag vinter overall till charlie, höst kängor till båda barnen och vinter skor till Nova. Mycket som behövs nu inför hösten och vintern. ..

2011-08-29 - Dagens mama!
Jag och magen v 31, herregud bara 9 veckor kvar, vi längtar ihjäl oss efter lill tjejen där inne:)

2011-08-29 - MONDAY
Välkommen nya vecka!..

2011-08-28 - MYS SÖNDAG!
Idag har det varit en lugn och skön söndag med barnaktiviteter. Novas dans har dragit i gång igen så vi stog redo och klara kl 11.45 i dans salen, Nova tyckte det var riktigt roligt den här gången då..

2011-08-28 - En underbar lördagkväll
Hade en super mysig kväll i går, massor med kräftor, smarrigt vitlöksbröd och värdens godaste västerbottenpaj.När det började mörkna ute tände vi barnens rislycktor och tände marshaller på bryggan och..

2011-08-27 - Lek och bus
Idag har vi besök av Linda och barnen. Dom kom halv 11 och barnen har lek för fullt! Korv lunch och fika ute i solen i lekparken - mys! Nu ska vi snart åka på kräftskiva och lyskväll i stugan med..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se