Collinus
En blogg om mig, (Jo)Hanna 31 år, och mitt liv i byhålan med sambo, sonen Linus och två katter.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-11-10 - Man går igenom många känslor
... såsom ledsamhet, besvikelse, ilska, sorg... Det är bara en handfull av alla känslor.Och så kommer den dagen då man kommer till insikt. Då allt ältande, allt vändande på stenar, då alla funderingar..

2017-11-05 - Jag är så jäkla nöjd
... med den här helgen. Den har bjudit på  lagom mängd produktivitet, avkoppling, socialt umgänge, skratt och fniss, lite pirr, sömnbrist, och fullbordades till perfektion när barnen till slut kom..

2017-10-30 - En produktiv kväll!
Vissa dagar när man kommer hem till ett tomt, tyst hus under rådande pappavecka, har man inte ork/lust till någonting. Laga middag till sig själv? Fy fan vad tråkigt! Nä, då dimper man lätt ner i..

2017-10-29 - Ska du gå bort/hälsa på
... en ensamstående förälder? Är du en sådan som alltid känner att du ska/vill ta något med dig, som exempelvis en blombukett eller krukväxt? Glöm blommor och krukväxter, man har inget behov av sådant..

2017-10-23 - Vissa dagar är man starkare
... än andra. Och vissa dagar känner man sig så liten och svag och obetydlig man bara kan bli. Det är svårt det här med uppbrott hörni. I lördags satt jag till exempel och grät i mitt förråd. Grät..

2017-10-21 - Jag tänker inte låtsas
... som om allt är okej, när det inte är det. Jag har vuxit för mkt, varit med om för mkt och lärt mig för mkt av de senaste 10 månaderna för att över huvud taget kunna Tillåta mig själv att låtsas..

2017-10-21 - När man sitter i ett förråd
... och gråter. Det är vad jag gör just precis nu. Jag sitter i mitt förråd och gråter som ett barn.Jag skulle försöka röja fram lite plats för att kunna ställa in en säng och en byrå, och börjar..

2017-10-14 - Att inte äta lunch
... utan bara dricka kaffe, försätter tydligen kroppen i någon slags psykopatisk övertrötthet alt "speedning". Mer än halva resan hem från jobbet idag satt jag och ömsom fånlog, ömsom garvade åt..

2017-10-02 - Här skulle jag ha visat
... en bild på mig när jag försöker ge mig på Yoga! Menne... det är nog bäst för allt och alla om den bilden aldrig träder in i cyberrymden x-D Ha en fabulös morgondag hörni! - Läs hela inlägget här

2017-10-01 - Och vet ni?
... Jag känner ett enormt behov av närhet just nu. Tror det är ganska naturligt. I helgen(eller vilken dag som helst eg) hade drömmen varit att få hänga i soffan framför en film, med ett glas vin och..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se