Dagens Pillis
På torsdag, 22 juli, får jag mitt första barn. I magen kallas han Sillen, vad han får för riktigt namn har vi inte bestämt än. Förr handlade min blogg om allt mellan himmel och jord men på senaste tiden handlar den mest om den kommande bebisen. Så klart.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-02-14 - Dagens lek
I dag är dagis stängt så vi har lekt med Sixten och Kajsa och sen varit i Skärholmen och fixat lite grejer.

2013-02-06 - Dagens minus, eller plus
Jag kom precis på att det i dag är ett halvår sedan jag började med lchf. 19-20 kilo minus har jag landat på, inte illa alls. Jag vill inte gå ner mer nu så det händer att jag kostar på mig en..

2013-01-16 - Dagens kropp
Det har hänt en del sedan senast jag skrev. Roligt och tråkigt. Eller det händer massor med roliga saker hela tiden så klart, det är ju så när man har en liten Ture. Roligast av allt var att fylla år..

2013-01-04 - Dagens pussar
Det är svårt att vara kreativ, intressant och bloggsugen när all energi går åt till att ha ont. Men det kommer att vända igen, det vet jag. Jag hade ju en liten skön kurva uppåt ett tag och den kommer..

2012-12-28 - Dagens humor


2012-12-23 - Dagens hälsning


2012-12-19 - Dagens jinx
Ett litet tag har jag känt att min rygg kanske har blivit liiiite bättre, att det går liiiite längre tid mellan de allra värsta skoven, att det är något positivt på gång. Jag har knappt vågat nämna..

2012-12-08 - Dagens teater
Jag vann biljetter till en teaterföreställning som ägde rum i går. Det var faktiskt bland det roligaste jag sett på länge och Anna och jag skrattade i två timmar. Föreställningen heter Lost in..

2012-11-30 - Dagens julförberedelser
Tures adventskalender, så sött. I dag har jag fixat mest hela dagen. Jag griljerade faktiskt en skinka som vi har börjat på i kväll. Vi åt lite julmat och njöt av hur fint det blivit i köket -..

2012-11-28 - Dagens dosa
Det var såååå länge sedan jag skrev ett inlägg som heter så här, men nu är det dags. I torsdagens tidning, eller möjligen i ett mail från Stadium, fick jag veta att de skulle sälja Converse för bara..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se