Delar av min värld!
Malin heter jag. Bor i lilla Skärhamn på Västkusten med min underbara familj, min man Victor, min son Ted, min nyfödda dotter Nellie och min lilla hund Tilda! Bloggar om de jag kan komma på: saker som intresserar mej, saker som inte intresserar mej, alla underbara dagar och alla mindre underbara dagar. Just nu blir de mycket "Vägen tillbaka efter en graviditet/förlossning" /2014-01-18


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-09-15 - Skyltmax.se
Hej på er :)Älskar ju att beställa saker på nätet och ofta om paketen inte är så stora så skickas dom som brev istället...Vi har typ världens minsta brevlåda vilket leder till att brevbäraren alltid..

2014-04-22 - Påsk och jobb!
Va några dagar sedan jag va härinne nu. Har haft en bra påsk med ganska mkt jobb vilket jag tycker har vart riktigt kul! Fredag, lördag och måndag har jag jobbat. Kul att få va något annat än bara..

2014-04-14 - En dag i solen! Och mammas köttfärssås
Idag är det ju en heelt underbar dag! Har vart ute på altanen nu i flera timmar och det är såå skönt med sol och lite värme. Förutom min långa stund i..

2014-04-09 - Resultat
Godmorgon på er :)Sitter vid frukosten och tittar på Nyhetsmorgon, tycker det är en bra start på dagen. Har även gjort pushups appen och idag var det ett test igen (alltså gör så många du kan utan..

2014-04-08 - 12 veckor
Nu är det 12 veckor sen jag började träna och ändra kosten efter förlossningen! Man kan tycka att Nellie inte är gammal och att 3 månader inte är nånting....

2014-04-07 - Äter plankan tills jag storknar!
Hej på er! Igår va de dop för Nellie och hon sov sig igenom de mesta Beställde plankan från ica, är så käckt att bara kunna hämta och sen får..

2014-04-02 - Helt sjukt
Då har vi vart och pratat med prästen och allt känns glasklart inför söndag ;-) gilla att han föreslog psalmen "trygga räkan" (japp han sa så!) HahaPassade..

2014-04-02 - Kaos!
Hej på er!Denna veckan känns de som det inte har vart en enda lugn minut hittills...Nellie har vart vaken rätt mycket vilket iof är väldigt mysigt men samtidigt så blir ju ingenting klart..de som..

2014-03-29 - Ica och altanhäng :-)
Idag har jag jobbat 10-14. En såndär perfekt tid som inte är det minsta jobbig utan bara kul! Eftersom de är så fint väder så passade vi på att grilla när..

2014-03-28 - ;)
Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se