Down is Mostly UP
Här är vi, familjen som berikats med en underbar gåva. En son och lillebror med Downs syndrom. På denna bloggen kan du läsa om allt från första början. Numera är det mest alldagliga skitviktiga grejer blandat med asgarv sorg och skrik på hjälp. Jag som skriver heter Carola. Jag är skyldig till alla barnen och är mäkta stolt över dom :-) Välkommen att ta del av vår vardag! Året är 2013 och Hugo är 2 år.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (8 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-10-04 - Taking Turns
Taking Turns är en teknik som jag fick lära mig på HAB (Habiliteringen) när Hugo var bebis. Det är en teknik som är ypperlig att kombinera med tex: LAB. (Lågaffektivt bemötande) och TAKK..

2018-03-25 - Pippi och Emil och?
Pippi och Emil är bra barnvakter.  Ibland passar jag på att skriva, ibland städa, ibland jobba en stund medan Hugo tittar på sina hjältar.Idag ville jag uppleva favoriterna med honom. ..

2018-02-09 - Torsdag, högt och lågt.


2018-01-29 - Oh shit, nej tack!
Det är en obeskrivlig lycka när ens barn tar steg framåt som man längtat efter.Längtat efter att få höra och längtat efter att kunna berätta om.Vi har ofta möte med teamet runt Hugo. Föräldrar,..

2018-01-20 - Min son är ingen sjukdom
Den här hoppas jag att ni hjälper till att dela <3En liten film

2018-01-09 - Senaste dagarna.
Livet. Som bara flyger iväg. Jag tittar i almanackan och tänker, oj, vad mycket jag har att göra, så längtar jag till lite olika grejer olika mycket och plötsligt har jag både upplevt och passerat det..

2017-12-31 - Stjärntals
Minne från 2013Matematikern Edith:Mamma... efter miljoner och biljoner och hundra och sånt, då kommer ett tal vi inte kan räkna och som är mer än vi någonsin kan förstå.- Jaså? Vad är det..

2017-12-30 - Falukorv
Quornprodukter har något riktigt gott som man kan njuta av några ggr per år.Nämligen Julskinka.Nu tycker jag inte att den smakar julskinka. Däremot smakar den falukorv och har dessutom en gynnsam form..

2017-12-30 - Trickträning
Han har ett trick, den där valpen.Han blir lealös. Som om en ursprunglig instinkt sätter in, spelar ungen död.Detta sker såklart inte bara hemma, på hallgolvet precis innan vi ska gå. Detta ser helst..

2017-12-29 - Hur fan ser du ut.
Något som varit påtagligt under hela mitt liv är andra människors tro på rätten till att korrigera mitt utseende.Något jag också upplevt med Hugo är hur människor lever med en norm som de jämför alla..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2022 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se