Elli Caramelli - Rockabilly Love
Handlar mycket om min vardag, vägen genom min utbildning till Undersköterska. Bloggen är även fylld med kärleken till min man, barnen,vovven och vårat största intresse jänkare, bilträffar och allt som hör till. Jag är djupt förälskad i allt som har med 50-talet att göra!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-02-25 - Stora viljan i lilla sonen
Utvecklingen hos Chevy bara rasar fram som en tornado känns det som. STOPP! Mamma hinner inte med, vart tog min lilla lilla bebis vägen? Tänka sig att alla barn är så olika i utvecklingen.. Vad jag..

2016-02-23 - Akvarist nörd
En liten uppdatering vore ju på sin plats, för det är rätt kul att kika in här då och då och läsa vad man skrivit. Nu är det typ ett halvår sen sist Livet rullar vidare över diverse vägbulor,..

2015-09-17 - Livet...
Kan inte klaga på något just nu känns det som, känner harmoni i livet på alla plan som kan tänkas.Det rullar på bra med diverse planer, alla dopinbjudningarna är nästan utdelade, bara en som ska upp..

2015-08-23 - Trogna följeslagare
Ja det verka ju vara några som ständigt ploppa in här för att se om jag kladdat ner någon rad. Ja det var några dagar sen nu, men det ska hinnas med mycket på dagar och "lediga" stunder om man kan..

2015-08-17 - Let the sun shine
Ja inte kan man klaga på vädret de senaste dagarna iaf, sol sol och åter sol :) Lilleman har haft rejäla känningar efter vaccinationerna, super gnällig,  vill bara nära och sover dåligt på..

2015-08-11 - En av många
Imorgon så är det en sån där dag då man inser att tiden  och livet går vidare vad som än händer. En av många milstolpar för lilleman, imorgon är det nämligen dags för 3 månaders vaccination. Herregud,..

2015-08-08 - Jomen visst äre så...


2015-08-05 - Som bortblåst
Den där energin verka ju inte befinna sig i närheten, iaf inte hos mamman i familjen ;) Försöker att fortsätta rensningen här hemma men det går lite trögt, känns som det står still då jag behöver få..

2015-08-03 - Glajjor
Idag kom dom, mina dyrgripar! Slängde på mig dom redan inne i butiken och ha haft dom på sen dess, och ha börjat undra hur fasiken man såg förut alltså. Nu har jag inge grova synfel, brytningsfel och..

2015-08-02 - God morgon världen
Det är ju helt otroligt vad bortskämd med sömn man blir. Sen kan man ju va trött pga andra saker men känner mig lååååångt ifrån så trött som jag var då Emil och Nova var liten :) I natt körde Chevy på..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2021 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se