Em´s liv i Kiwiland
28 årig levnadsglad, träningstokig tjej och numera även mamma som bloggar om livet på andra sidan jorden - Nya Zeeland. Efter 1,5 år i Australien packade jag resväskan ännu en gång och flyttade till Queenstown NZ. Orsaken? I fell in love with a kiwi! Den 13:e September 2010 föddes vår son och livet förändrades för alltid. Helt klart det bästa som hänt mej! Jag jobbar med två så skilda saker som Personlig Träning och Inredning. Följ min vardag som kantas av allt från husbyggen och inredningsdesign till blöjbyten och dagar på farmen. Jag brinner för det som är kreativt, allt från fotograferande till målande. Sporter som får hjärtat att hoppa upp i halsgropen är min andra addiction.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-12-12 - Follow me!
Okej nu kör vi på riktigt; jag byter adress till:  https://emsliv.wordpress.com/  Följ med!

2012-12-11 - I processen att byta...
...bloggplattform behöver jag er hjälp! Alltså har suttit och grejat lite här på kvällen med en ny blogg hos wordpress; https://emsliv.wordpress.com/ Största anledningen att jag byter är att..

2012-12-11 - Smiley Belt
Jag har införskaffat något som heter Smiley Belt för min onda rygg, och det verkar faktiskt göra skillnad! Stor sådan dessutom. Det ser ut ungefär som ett njurbälte som man har när man styrketränar,..

2012-12-11 - "Sorry for being such an emotional wreck!"
Den meningen sa jag till C idag innan han åkte iväg och cyklade DH tillsammans med B, D och kidsen. Det var efter att jag gråtit en skvätt över att jag kände mej ensam, saknade att kunna sporta som..

2012-12-10 - Samla energi!
Var ute och fick lite ny energi nu på kvällen när C kom hem... En promenad i naturen var precis vad jag behövde för att ladda batterierna. Och nu är hela huset fullt då våra gäster kom två dagar..

2012-12-10 - Snörvel i soffan
Med värmen kommer även pollenallergin som ett brev på posten... Igårkväll, natten till idag och idag har  jag inte gjort annat än att snörvla och klia mej i ögonen, av nån anledning är det alltid..

2012-12-09 - Jetski attempt 2
Idag vågade vi oss på ett andra försök med jetskin, den har nämligen stått orörd av oss sedan vi hamnade i vattnet alla tre den där hemska kvällen....  Nu gick det dock väldigt mycket bättre,..

2012-12-08 - 1st Birthday Party
Idag var vi på G:s ettårskalas som hölls ute i en park i Arrowtown. En toppeneftermiddag om det inte vore för att L ramlade och slog upp läppen och började blöda näsblod, i en rutschkana av alla..

2012-12-07 - 4 bullar och ett lätt magknip senare...
Alltså mina saffransbullar... addictive! Så himla goda att jag bara vill värma en till. Fast efter den fjärde idag (utspritt över 5 timmar visserligen men ändå) kände jag att det fick räcka. Nackdelen..

2012-12-07 - Saffransbullar alá NZ!
Gyllenbruna saftiga saffransbullar... mmmm!Tänk! Så fick även jag ihop ingredienserna till ett saffransbak :) Det var inte det lättaste kan jag intyga men efter mycket om och men hade jag allt förutom..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se