Emma Ramulic - Mitt liv som barns mamma
Är en 19 årig tjej med två små tjejer födda 090109 och 100319.
Skriver om min vardag som småbarns förälder samtidigt som jag pluggar till barnmorska.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-05-01 - Valborg 2016
Vi hade en lugn och skönt valborg hemma. Gick ute och lekte lite i lekparken på förmiddagen och var ute i drygt två timmar. Så skönt med frisk luft, man blir så mycket piggare.Gick sen hem och..

2016-04-12 - 25 år
Länge sedan jag skrev något här. Jag har legat sjuk i över två veckor med en hemsk influensa, hög feber, hosta från helvete och svullna slemhinnor som resulterat i en nästintill total dövhet. Är dock..

2016-03-26 - Kinderäggs efterrätt
Hittade ett roligt recept på Kinderägg när jag surfade runt lite på nätet som jag var tvungen att prova nu till påsk. Det är kinderägg, chokladmousse och lemon curd. Så detta är vad vi kommer mumsa i..

2016-03-26 - Den stora äggjakten 2016
I morse när vi vaknade hade påskharen varit här och lämnat en skattkarta i påskriset utanför dörren. Så det första vi gjorde denna morgon var att bege oss ut på äggjakt. Tjejerna tittade noga på..

2016-03-25 - Nya brillor
Idag fick vi åka hämta hem Adinas nya glasögon som hon köpte för snart två veckor sedan. Hon valde ett par sjukt snygga bågar som egentligen var ett par solglasögon men som de bara satte vanligt glas..

2016-03-25 - Måla ägg
Satte tjejerna i arbete förut, ägg målning, vi måste ju ha målade ägg till maten imorgon. Så de satte igång och målade tre ägg var. Köpte sån där bra "äggmålare" som man spänner fast ägget i och kan..

2016-03-24 - Lek och buslandet
Amir slutade tidigare idag eftersom det är skärtorsdag, så när han hade kommit hem åt vi lunch och drog sen iväg till Lek och Buslandet. Det var del två och den sista av Lejlas födelsedagsaktiviteter...

2016-03-24 - Påskägg
På lördags så är det påskafton och som traditionen lyder så kör vi äggjakt varje år. Jag tycker personligen det är lite tråkigt att bara få godis i sitt påskägg så jag brukar köra på lite blandad..

2016-03-24 - Growing pet
Igår efter tentan så hade jag lite tid att döda så jag tog mig en tur på stan för att tröst shoppa lite (tentan gick inte så bra som jag velat). Gick då in på Panduro och hittade det här roliga ägget...

2016-03-22 - Påsk på stan
Lånetiden på våra böcker från bibblan går ut nu i veckan så eftermiddags drog vi iväg för att lämna in dem. Blev inga nya böcker denna gång då Lejla fick den nya illustrerade Harry Potter boken i..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se