En helt vanlig mamma
En blogg av en mamma i sina bästa år, 3 barn födda 04,06 o 10. Gillar familjelivet, inredning, foto, resor, matlagning och så klart shopping. Det mesta handlar om hemmet och familjen i bloggen. Har hund och 7 sitsig bil så jag är en helt vanlig mamma;-)


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-10-25 - " Ad Extremum"
Som de latinska ordspråket säger....TILL SLUT.Jag har funderat och funderat och kommer hela tiden fram till samma sak. Att blogg är inte min grej längre. Det är för tidskrävande helt enkelt. Det..

2012-09-24 - Campadre
Senaste köpet från campadre. Trodde Aqua var turkosblått och inte grönt, men nöjd är jag iallafall. Rosti Mepal eller margaretaskålarna är bäst! Känner du till campadre? - Posted using BlogPress from..

2012-09-21 - Vab = bak
Långtråkigt att vabba i flera dagar vilket medför att mamman startade bullbak istället. Och många bullar blev det, sisådär ett 70 tal, och så blev det äpple-kanelmuffins och en citonsockerkaka också...

2012-09-21 - Vårat hjärta
  Mammas hjärta. Vår lilla tös. Så lycklig 6åring.  

2012-09-21 - Utflyktslördag
Imorgon är det dax för en liten utflykt. En födelsedagspresent till mamma från min syster och mig. En dag i shoppingens tecken med fika och lunch givetvis. Vi ville nog in till stan. Men mamma ville..

2012-09-21 - Att minnas
Att minnas de få dagarna som var goa och varma i somras blir inte svårt, för de var såååå få. Men oj vad vi njöt när det var varmt och gott och barnen fick bada. Och nu när kylan har börjat komma in..

2012-09-17 - Nu var det klippt .... Igen
Flickorna fick klippt sig idag! Nu går det på löpande band här;) bra blev det och på onsdag kommer fotografen till skolan! Välkommen säger jag. Hoppas du lyckas bättre än mig med flickorna

2012-09-16 - Mammas prins
Prinsen i stort behov av klippning. Och väldigt passande är grannen frisör! Prinsen innanPrinsen efter - Posted using BlogPress from my iPhone

2012-09-16 - Hjärtat<3
Idag är det Elsas stora dag! Som hon har längtat! 6 år och stor tjej nu. Presenter som väska, filmer med Prinsessan lilliefee, utklädningskläder OCH en egen Kurio blev lyckat och att dessutom toppa..

2012-09-12 - Mamma x 2
Föräldramöte avklarat och lyckades med bedriften att bli klassmamma i två klasser. Självvalt och resonerar som så att då är det gjort. Och i båda klasserna blev min andra hälft en trevlig och lättsam..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2021 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se