En karriär och hockeymammas dagbok
Jag är en lycklig ensamstående frånskild mamma till en underbar son på 12 år. Lever ett intensivt liv som affärskvinna och hockeymamma i Stockholms innerstad. Gillar att träna, planerar att åka mitt första vasalopp 2014. Här får du följa mig i mitt liv mellan affärsmöten, tjänsteresor och ett intensivt liv som mamma till en sportig hockeykille.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-02-24 - Att valla en skida
Nu börjar det närma sig, bara sex dagar kvar till Vasaloppet och en viss panik börjar komma. Har jag rätt skidor, ska jag snabbt som attans inhandla ett pra ruggskidor eller kommer mina racingskidor..

2014-02-17 - Spansk lax och hockeyträning


2014-02-16 - OS-Guld, spontanlunch och dålig shopping!


2014-02-15 - Tyskland, Barcelona och många flygplatser!
Nu är det snart sex månader sedan jag var här och uppdaterade, mycket har hänt och tiden har varit knapp. Har saknat skrivandet så nu är det dags att komma igång igen.Efter att ha levt ensam i många..

2013-08-18 - Hunter och pjäxor
Det finns ganska många saker i livet som är njutbara!Jag älskar att vandra runt i skogen i jakt på bär och svamp. Var ute några timmar under eftermiddagen men det var i senaste laget..

2013-08-18 - Premiär och bubbel
Äntligen var det dags för matchpremiär för våra hockeypojkar. Hård träning har gett resultat och det var härligt att få se dem vinna säsongens första match med 5-2. Ser fram emot många härliga timmar..

2013-08-15 - Känn ingen sorg
Var iväg och såg Hellström filmen igår, jag älskar Göteborg och gillar Håkan - kändes som ett måste att se den. Vet inte vad jag hade förväntat mig, hade nog inga förväntningar utan ville bara se..

2013-08-14 - Kickar igång en onsdag
med en mugg starkt kaffe och jobbmailen i soffan. Lika mycket som jag älskar att ha barn i hemmet njuter jag numera av dessa lugna morgnar med kaffe, jobb och piffning i lugn och ro.Ska snart packa..

2013-08-13 - Ge mig en kolhydrat!
Vet inte vad som har hänt men sista tre veckorna har jag helt omedvetet  valt bort vin, kaffe och kolhydrater. Har blivit storkonsument av ruccolasallad och äter den typ två gånger om dagen med..

2013-08-13 - Måndagslyx
Den här veckan bor sonen hos exmannen och min vecka består av en hel del egentid.Att bara få leva med sitt barn på halvtid gör ont, saknaden är stor och jag vill verkligen inget hellre än att ha..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2019 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se