En morsa till
En blogg om att vara föräldraledig i Stockholm. Vad gör man som föräldraledig den första tiden? Hur många procent av sin vakna tid kommer att gå åt till att amma? När kan man göra det första kafébesöket? Hur lång promenad kan man ta innan första blöjbytet? Hur varmt ska man ha det i vagnen? Hur svårt/lätt är det att åka tunnelbana med en bebis? Min tanke är att bloggen ska fungera som en slags konsumentupplysare för fler i samma sits.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2013-05-14 - Trivs bak i bilen
Ungefär en timme om dagen går jag ut och går med Selma. Dels är det ju bra för mig att få komma ut och få lite motion - inte minst för mitt kejsarsnitt som läker bättre då. Men det är också då som jag..

2013-05-02 - Amning och ersättning
Nu kommer ett inlägg om amning. För är det något som upptar ens tid mer än något annat så är det ju just det - amningen. Ändå. Man hade så extremt dålig koll på detta "som ska komma så naturligt" när..

2013-05-01 - Babysitter-räddaren
I går fyllde Selma 4 veckor. Dagarna flyter på och jag känner mig allt säkrare i mammarollen. Sömnbristen, att aldrig få sova en hel natt, är väl kanske det som är "jobbigast" med den här tillvaron...

2013-04-21 - Besök
Veckan som gått har förutom amning, nattning och bjöjbyten också präglats av ett antal besök. Dels har min mamma varit uppe i en hel vecka och hjälpt mig med diverse markservice som städning och..

2013-04-16 - Bubblan
Nu har den här "mamma"-bloggen inte uppdaterats på två veckor. Någonting har uppenbarligen hänt. Och ja. 06.44 den 2:a april föddes vår lilla Selma! Den underbaraste lilla varelse som världen skådat..

2013-03-31 - Skillnad på förvärk och riktig värk
De senaste nätterna har jag känt av mensliknande förvärkar. Då har jag hoppats att dessa ska övergå i riktiga värkar. Att de ska vara regelbundna och vara i ungefär en minut. Men exakt hur de riktiga..

2013-03-27 - Dags att sluta spela patiens!
I fredags var alltså datumet satt för vårt lilla mirakel att se dagens ljus. I dag är det onsdag och nej, jag kan inte påstå att jag känner av några starkare förvärkar eller andra tecken på att det..

2013-03-22 - Att reda bo
I dag är det BF-dagen (för er som inte har hängt på familjeliv.se, där denna förkortning används ideligen, kan jag berätta att det står för "Beräknad Förlossning"). Men nej. "Mini" gör inga anspråk på..

2013-03-17 - Vem är hen lik?
Många tar ju reda på könet vid ultraljudet i vecka 18. Vi har valt att inte göra det. Det finns ingen speciell politik bakom detta beslut mer än att det ju faktiskt inte spelar någon roll om det blir..

2013-03-15 - Prylar
Såhär en vecka före dagen D (även fast sannoliken att hen kommer exakt den dagen kanske inte är så stor...) har man ju sett till att bocka av ett och annat på inköpslistan och bereda plats för den nya..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se