En silverkantad vardag
Lever mitt i vardagen med blöjbyten, trots, legoklossar och spontana kramar. Gillar att inreda, resa och testa nya recept. Bloggar om det som faller mig in.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-04-17 - För den som vill teckna och måla
Det börjar bli ett bra tag sen senaste Buzzador-inlägg, men i samarbete med BIC har vi nu fått testa BIC Kids färgpennor. Pennorna lär ska vara tåliga och bra, inga flisor om de går av och färgerna i..

2021-04-14 - (saknar titel)
Det har tisslats och tasslats, en idé kläcktes och fångades upp. Det har planerats och diskuterats. Saker har letats fram, det har kånkats i trappor, från ett hus till ett annat, i och ur bilar och..

2021-04-11 - Med våren kommer energin
Det är tur att våren och solljuset för med sig extra energi, för just nu är det mycket på gång. Förra veckan låg fokus bland annat på påskjakten – hoppas du inte missade den, för den visade sig..

2021-04-05 - En glad påsk!
Det blev en annorlunda påsk också i år, men den blev riktigt bra ändå! En del av påsken firades på villan, visserligen uppstod vissa komplikationer redan vid ankomst, då infarten var oväntat..

2021-03-28 - Att resa på nära håll
Egentligen var det tänkt att fira att prövotiden tog slut i söndags, men vindarna ven och det hela blev framflyttat, firandet alltså. Men idag så, med lite justering i rutt och tid så blev det en..

2021-03-22 - Vad gör man med en halv flaska bubbel?
Ni vet den där känslan då man har en halvfull flaska bubbel från dagen innan? Inte?! Hur som helst, det är precis vad vi har. Igår hade jag i arbetets tecken orsak att fira, för visst måste man få..

2021-03-17 - Då måndag är lika rolig som fredag!
Jaja, jag vet att det inte är måndag idag, men det har inte med saken att göra, det kan lika gärna vara vilken annan dag som helst. Det som det hela handlar om är att precis så som fredag är en bra..

2021-03-14 - Från det ena till det andra
Sportlovet kom och gick, en ny distansskoleperiod pågår och vardagen anpassas än en gång till det som numera blivit det ”normala” med jämna mellanrum. Helgens aktiviteter har däremot varit..

2021-03-02 - Vinterhemester
Sportlovsvecka brukade förr ”alltid” betyda en kryssning till vårt västra grannland, de senaste tre åren har det blivit slalomresa till Ukkohalla, men i år fick det bli hemester. Och bästa..

2021-02-26 - Gruvtrollets hemliga promenad har börjat!
Jag påstår inte att snömängden är liten, inte heller att det är lätt att ta sig fram, men nu finns ett sportlovsevenemang vid gruvområdet som kombinerar promenad (=pulsa fram i snön), ledtrådar,..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2021 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se