Ensammafyrbarnsmamman
Min vardag, mina tankar kring livet, ensam med fyra barn. Längtan efter kärlek.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-05-25 - Ett mönster
För en månad sen skrev jag om ovisshet, irritation att känna sig oälskad. Nu har det gått en månad. Jag har jobbat helg. Och idag måndag varit ledig. Fick ordet om att städa källaren för att det..

2015-04-15 - Ny dag
Har sovit bra inatt. Det är så skönt att kunna sova ordentligt! Längtade bara efter att T skulle krypa tätt intill och tala om hur mycket han älskar mig och vill leva med mig. Men nej, han höll..

2015-04-14 - Vad är det för fel på mig
Jag måste vara den dummaste och sumpigaste tjejen på jorden. Jag klarar inte av någonting, jag hattar omkring och gör allt ostrukturerat och samtidigt, ifrågasätter och är tjatig. Vad är det för fel..

2014-02-13 - Tiden går ...
Mycket snurrar i mitt huvud. Jag älskar verkligen sambon! Vi har roligt ihop, kan diskutera ekonomin och andra förändringar så som rust. Men jag känner mig så förbannat i vägen! Vi umgås mycket och..

2012-09-17 - Tomt
Känner mig lite nere. Känns himla tomt när vi inte är tillsammans. Men på torsdag så blir vi två igen:) Och jag längtar! Nu när det bara är jag och mina barn, så hinner jag tänka och känna. Vissa..

2012-08-30 - En fantasivärld ...
Livet rullar på. Jag och kärleken har snart varit tillsammans i fem månader. Fem månader som har kantats av många långa samtal, långdragna härliga mornar, mysiga grillkvällar, semester turer med..

2012-05-15 - Maj snart juni
Mycket händer. Jag har nog träffat min själsfrände. Känns så iaf, känns helt olikt de andra gångerna. Vi har känt varann en månad, men det känns som år. Redan gått igenom mycket. Men det som inte..

2012-04-21 - Tal
Vi alla som är här idag, vi har länge väntat på detta ögonblick då ni, NN och NN, skulle visa detta tecken på eran kärlek till varandra.Att dela livet med någon som man fått uppleva så många fina och..

2012-04-21 - Lördag idag
Mitt liv är inte riktigt mitt just nu, inte jag. Men jag tar dagen som den kommer. Det är inte min grej att leva i ovisshet och väntan. Jag brukar ta tag i saker, men med kärlek och längtan så kan man..

2012-04-13 - Fredag den 13:e
En dag som både känts katastrof och bra. Var och anmälde mig till bemanningen i kommunen idag. Kändes rätt okej ändå. Skrev bara i två ställen som jag kan tänkas vara på. Sen var det möte med chefen..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se