Ett liv vid havet
33-årig tvåbarnsmamma som bor på en ö i Göteborgs skärgård, bloggar om vardagen, familjen, tankar, funderingar och betraktelser och om livet på Donsö.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-06-28 - Ridläger på Hellagården!
Åh, äntligen välförtjänt semester! Midsommar tillbringades med goda vänner, precis som det ska vara och det var en härlig start på min 4-veckors semester.I måndags åkte Fanny iväg på 3-dagars ridläger..

2017-06-15 - Gdansk Zoo!
Vi sa hej då till familjen Engqvist för ett par timmar och fortsatte äventyret i Gdansk med att åka till zoo. Djurparken ligger mellan Gdansk och Sopot, är en av de största i Polen och grundades 1954...

2017-06-14 - Gamla Stan i Gdansk och handgjorda karameller!
Efter att ha vaknat utvilade i de sköna sängarna på Hotel Molo var det dags för frukost. Bröd, flingor, yoghurt, korv, frukt och massor av annat gott stod framdukat och väntade på oss. Vi åt med god..

2017-06-13 - Hotel Molo och Sopot!
Vi lämnade Aqua Park Reda vid 13-tiden och styrde bilen mot Sopot, mitt emellan Gdynia och Gdansk. Där checkade vi in på underbara Hotel Molo där vi skulle tillbringa natten. Hotellet är endast ca 1..

2017-06-12 - Badlandet Aqua Park Reda i Polen!
Vi vaknade till en härlig morgon i Gdynia. Efter en god natts sömn och en stadig frukost var vi redo för vår första attraktion i Polen, Aqua Park Reda! Detta badland ligger ca 25 minuters bilresa från..

2017-06-11 - Ombord på Stena Spirit!
Oj, vilken fantastisk resa till Polen vi haft! Har massor att berätta och allt kommer i blogginlägg och vloggar under de närmaste dagarna. På Instagram finns också bilder och klipp från..

2017-06-05 - Polen - here we come!
Wohoo, snart är det dags att åka ut på resa igen! På torsdag drar vi iväg tillsammans med underbara familjen Engqvist till Polens riviera på massor av äventyr! Missa inte att följa våra upplevelser på..

2017-05-18 - Alberts Städservice, oseriösa, nonchalanta och..
Här kommer ett argt inlägg från en mycket besviken och ilsken kund!Ville prova Alberts Städservice med hemstädning varannan vecka. Skönt med lite hjälp i vardagen. Dock är jag mycket besviken. Det..

2017-04-18 - Varbergs Stadshotell & Asia Spa!
Ibland behöver man komma bort ett slag, koppla av och bara njuta. På påskdagen fyllde H år och vi hade sedan en tid tillbaka bestämt att vi skulle tillbringa hans födelsedag på Varbergs Stadshotell..

2017-03-24 - Förbereder årets fest!
Oj, nu var det längesedan bloggen uppdaterades! Livet kommer emellan ibland, haha!Just nu är jag hemma med Nova och vabbar, hostig och ont i halsen. Vi klarade februari väldigt bra, så det var bara en..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2021 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se