Everydaymom
Jag skriver om mitt liv som tonårs-och småbarnsmamma. Blev mamma för 18 år sen när jag var 17 år. Idag har jag också en 6-årig dotter. Ibland minns jag tillbaka i tiden som ensamstående tonårsmamma och ibland skriver jag hur dagarna ser ut idag.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2011-10-23 - HELT OK FAKTISKT
KBT. Nu har jag testat det 4 gånger. Och vad tycker jag hittills? Jo men det är väl helt ok. Känns helt ok. Inte fel, inte alls. Jag var ju lite skeptisk när jag skulle dit första gången. "Är det här..

2011-10-19 - FRÅN EN DAG TILL EN ANNAN
Jag trodde det inte skulle hända inom det närmaste året men härom kvällen säger R att han vill börja övningsköra. Som vanligt så är det en grej som jag varit på honom om att börja med men efter ett..

2011-10-16 - EN LÖRDAGSKVÄLL
Lördag kväll. Städat hela huset, vilade en liten snabbis och sen göra i ordning oss för att åka på middag till J´s syster och hennes man. Skulle bli trevligt, det var ett tag sen vi träffades bara..

2011-10-15 - ETT TILL FÖDELSEDAGSBARN!
Klockan är snart 9.30 och det är bara jag som är uppe. Hade Emily varit hemma här så hade hon suttit bredvid mig i soffan just nu, inlindad i sin lilla morgonrock, och tittat på Bollibompa. Eller..

2011-10-13 - "JAG KAN FLYGA, JAG ÄR INTE RÄDD"..
"Jo, men herregud. Det är klart jag fixar det. Det handlar ju bara om 1 timme. Det har ju funkat förut. Nej, jag kommer inte klara det. Tänk om det inte går".Så gick tankarna fram och tillbaka, fram..

2011-10-09 - CONGRATS MY VERY BEST LITTLEBROTHER
Jag är envis. Kan vara väldigt envis om det behövs. Emily börjar bli mer och mer envis. Men än så länge kan hon ge sig. Inte jag. Inte idag i alla fall.Idag är det min lillebrors födelsedag. GRATTIS..

2011-10-08 - GRATTIS ANNIE!
"Just det, jag fyller ju år i morgon..!" Tanken dök upp i huvudet  i måndags kväll, på väg hem från stan.För min del så blir min egen födelsedag mindre och mindre betydelsefull för var år som..

2011-10-04 - FORGIVE AND FORGET..INTE ALLTID EN LÄTT..
Jag hade råkat dubbelbokat gårdagens "happenings". Hur kan det hända när jag faktiskt skriver upp allt i kalendern på Gmail? Ja uppenbarligen så kan det ske.Jag hade bokat med två tjejer som jag lärde..

2011-10-02 - FEEDBACK - DO NO FORGET!
Varje fredag är det fredagsfrukost på jobbet. Sånt är uppskattat tycker jag. Det är ju annars så sällan som man träffar många på ens arbetsplats samtidigt. Vid såna här tillfällen som..

2011-09-30 - SMÅ BARN, SMÅ PROBLEM..ELLER..??
Det var snart dags att göra i ordning oss för att åka och lämna Emily på fritids. Jag lät henne sova lite längre i morse, det blev en sen kväll igår när hon och J var och firade en utav J´s vänner som..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se